• 8291 Nagyvázsony, Nemesleányfalu u. 9.
  • 06 (20) 4230-815
  Szállások     Nagyvázsony     Hétkanyar Vendégház

Hétkanyar Vendégház - Nagyvázsony

Nagyvázsony, Hétkanyar Vendégház

Hétkanyar Vendégház, Nagyvázsony


A Hétkanyar Vendégház Nagyvázsony Nemesleányfalu-i részének közpén található. Nevét a Nemesleányfalut a szomszéd apró településsel, Vigántpetenddel összekötő kanyargós, szerpentines útról kapta. (Miért lett 7 a 9 ?)

A ház építése 2011 nyár végén fejeződött be, amivel régi álmunk teljesült. A tervezésnél figyelembe vettük a Balaton-felvidék jellegzetes táji építészeti stílusát, de a hagyományok mellett a mai kor követelményeinek is megfelelő, modern összkomfortos ház készült el. A falusi turizmusban hosszú évek tapasztalatát összegyűjtve próbáltunk egy ideális vendégházat létrehozni, ami messzemenőkig figyelembe veszi vendégeink igényeit.
A ház 163 m2 hasznos alapterületű, 5 fürdőszobás szobával, nagy és jól felszerelt konyhával és tágas, világos nappalival rendelkezik. Összesen 15+2 fő elszállásolására alkalmas.

A földszinten az előszobából az amerikai konyhás tágas és világos nappaliba érkezünk.
A konyha jól felszerelt. Két gáztűzhely, két mosogató és 4 db hűtőszekrény várja az önellátásra igényt tartó vendégeket.
Igény szerint, előzetes megbeszélés alapján reggeli is kérhető.

A fenyő étkezőbútorral felszerelt nappali alkalmas 20 fő befogadására és leültetésére. A három kinyitható asztal az igényeknek megfelelően elrendezhető.

A földszinten 2 az emeleten 3 saját fürdőszobával ellátott szobát rendeztünk be:

  • Viola 2 ágyas
  • Ibolya 2 ágyas
  • Hajnalka 4 ágyas + pótágy
  • Nárcisz 4 ágyas
  • Irisz 3 ágyas+ pótágy

Az ágyakat úgy alakítottuk ki, hogy tetszőlegesen franciaággyá alakíthatók (a matracok rés mentesen illeszkednek), illetve egyéni ágyakra bonthatók.
A szobákban akasztós és polcos szekrény, komód, éjjeli szekrények, fogas, asztal, székek valamint  nemsokára TV áll rendelkezésre.
A padlófütéses fürdőszobákban mosdó, WC, és egy tágas épített zuhanyfülke található.

A vendégház nappalijából jutunk ki a tágas teraszra. A házhoz tartozik még egy "dühöngő" (fedett rész, ami sportolásra, eső esetén kiülésre alkalmas terület.)
A közel 1000 m2-es kert biztosítja a jó levegőn a nyugodt pihenést és kikapcsolódást .
A házhoz zárt udvari parkoló tartozik , ami 5 kocsinak ad férőhelyet.

A vendégház melletti családi házunkban kapott helyet a különbejáratú kozmetika. A klasszikus kozmetikai kezeléseken túl fogyasztó testtekercselésre és frissítő svédmasszázra is lehetőség van. Liliom kozmetika
A vendégházzal szemben az utca túloldalán működik a Nemesleányfalui Lovasclub. Szeretettel várják a lovassport szerelmeseit, vagy azokat is , akik csak most ismerkednek a lovaglással. Saját honlapjuk:

A vendégházat úgy építettük, hogy télen-nyáron alkalmas legyen a vendégek fogadására. A korszerű hőszigetelés télen biztosítja a kellemes szabályozható meleget (a fürdőkben padlófűtés is van), nyáron pedig kellemesen hűvösen tartja a házat. (A klíma berendezések csövezése már elkészült, de a készülékeket csak a szükség esetén szerezzük be (eddigi tapasztalatok szerint lehet, hogy nem is lesz rá szükség)).

A vendégház és a mellette álló családi házunk külön van választva egymástól, vendégeinknek biztosítjuk az önálló nyugodt pihenést, de szükség esetén vagy tájékoztatás céljából könnyen elérhetők vagyunk.

A vendégházat idővel igyekszünk továbbfejleszteni, újabb kerti bútorokkal, sportszerekkel és várhatóan a jövő nyárra elkészülő medencével.

Képek a szálláshelyről: Hétkanyar Vendégház adatlapja

Hétkanyar Vendégház, 8291 Nagyvázsony, Nemesleányfalu u. 9.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!