• 4300 Nyírbátor, Zrínyi u. 15
  Szállások     Nyírbátor     Napsugár Panzió és Kávézó

Napsugár Panzió és Kávézó - Nyírbátor

Nyírbátor, Napsugár Panzió és Kávézó

Napsugár Panzió és Kávézó, Nyírbátor


A Napsugár Panzió és Kávézó Nyírbátor szívében, a 471-es főúton található. Az 1996-ban megnyílt családias hangulatú panzió kilenc igényesen kialakított, kényelmes szobával várja kedves vendégeit.

Továbbá Nyírbátorban egyedüliként a Napsugár Panzió biztosít minden kedves vendége részére egész napos belépőjegyet a megújult Sárkány Wellness és Strandfürdőbe, valamint ingyenes sétavonatozást a városban a Bátori Barangolók szolgáltatásunk keretein belül.
A Panzió szolgáltatásai közé tartozik a zárt udvaron, térítésmentes gépkocsi-beálló használat.

A Napsugár Panzió kilenc igényesen kialakított, kényelmes szobával várja kedves vendégeit. Családok részére ajánljuk a konyhával is rendelkező, erkélyes apartmanokat. Lakosztályaink klimatizáltak, külön fürdőszobásak, igényesen berendezettek, pótágyazhatók 3 és 4 főre.
A szobákban televízió (kábeltévé), Wifi-csatlakozási lehetőség, és a kávézó részben ingyenes internet használat szolgálja vendégeink kényelmét.

Vendégeink részére a reggeli étkezést vagy a félpanziós ellátást igénylés alapján tudjuk biztosítani. A szobaáraink az ellátás költségét nem tartalmazzák, ami reggeli étkezés esetében 1.000,-Ft/fő/alkalom, félpanziós ellátás esetén pedig 2.800,-Ft/fő/nap.

Szállásdíját nálunk készpénzben forinttal vagy euróval, valamint SZÉP kártyával, Erzsébet utalvánnyak és bankkártyával is rendezheti.

Képek a szálláshelyről: Napsugár Panzió és Kávézó adatlapja

Napsugár Panzió és Kávézó, 4300 Nyírbátor, Zrínyi u. 15

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!