• Nyíregyháza
  • Panzió

Sziklakert Étterem és Panzió

Sziklakert Étterem és Panzió, Nyíregyháza

Éttermünk és panziónk egész évben szeretettel várja régi és új vendégeit, házias ízekkel, családias környezetben.

Nyíregyházán, a Bujtosi tó mellett fekvô éttermünk lehetôséget biztosít a kikapcsolódásra, nyaralásra, meghitt vacsorára, céges rendezvényre, esküvô lebonyolítására egyaránt.

Panziónk otthonos, egyedi kialakítású, klimatizált szobáiban szeretettel várjuk a nyaralni, kikapcsolódni vágyó családokat és átutazókat egyaránt.

Fedett teraszunkon lehetőség nyílik kihelyezett esküvők lebonyolítására is.

Szolgáltatásaink

Nálunk a vendég az elsô! Igyekszünk minden igényt kielégíteni. Ha munkaidôben gyors ebédre van szüksége, válasszon aktuális napi, vagy zóna menüinkbôl! Az a'la carte étkeztetésünk alkalmas üzleti vagy családi ebédek, vacsorák lebonyolítására. Meghitt, nyugodt hangulatban szertne párjával vagy családjával elfogyasztani egy vacsorát? Jöjjön hozzánk péntek vagy szombat este amikor is 19 órától élôzenével kedveskedünk vendégeinknek. Szeretne a szabadban, friss levegôn ebédelni? Mi ezt is lehetôvé tesszük Önnek! A virágokkal, növényekkel, kerti csobogókkal beépített teraszunk igazán kellemes környezetet biztosít.

Esküvô, céges vagy családi rendezvény, állófógadás? Helyszínre, finom ételekre van szükség? Ne tétovázzon, vegye fel velünk a kapcsolatot! Vállaljuk svédasztalos állófogadások, ebédek, vacsorák, esküvôk, névnapok, szülinapok teljesköru lebonyolítását.

Kolléga, rokon, látogató, nincs hol elszállásolni? Vagy esetleg Ön szeretne családjával néhány napot Nyíregyházán tölteni? Foglaljon szobát nálunk! Panzió szobáink közel 25 ember befogadását teszik lehetôvé.

Legújabb szolgáltatásunk: Vállaljuk az elôbb említett rendezvények teljesköru dekorációját. Legyen az esküvô, születésnap, keresztelô, házassági évforduló, osztálytalálkozó, vagy céges rendezvény, mi mindenben segítünk Önnek!

Panzió

Panziónk büszkesége 2 legújabb, exluzív kivitelezésu -Afrikai és Arab- szobánk. Mindkét szoba tágas és egyedi stílusban berendezett. A szobák franciaágyasak, de rendelkeznek 1-1 kihúzható kétszemélyes kanapéval, így akár 4 fô is kényelmesen pihenhet. Arab szobánkhoz egy masszázs zuhanykabin, valamint egy tágas erkély tartozik.

Panziónk összesen 10 szobával rendelkezik: 1 db 1 ágyas, 2 db 2 ágyas, 3 db franciaágyas, 2 db 3 ágyas, valamint az Afrikai és az Arab szoba.

Minden szobához tartozik külön vizesblokk (zuhanyzó, WC, mosdó), színes TV, WIFI (internet), hutôszekrény és valamennyi szobánk klimatizált.

Szállóvendégeink részére éjszakára zárt parkolót biztosítunk.

ÁRAINK

  • 1 ágyas szoba: 4.000 Ft/éj
  • 2 ágyas szoba: 7.000 Ft/éj
  • Franciaágyas szoba: 8.000 Ft/éj
  • 3 ágyas szoba: 9.000 Ft/éj
  • Afrikai szoba: 10.000 Ft/éj
  • Arab szoba: 12.000 Ft/éj

A legtöbb szobánk pótágyazható. Ennek költsége 2.500 Ft/éj

Minden eltöltött éjszaka után személyenként 300 Ft idegenforgalmi adó kerül felszámolásra. Ez alól kivételt képez a 70. életévét betöltött, valamint a 14 évnél fiatalabb vendégünk.

Áraink nem tartalmazzák az étkezések költségét.
Reggeli, ebéd és vacsora tetszőlegesen választható a'la carte étlapunkról.

Jöjjön el, legyen a vendégünk!
Szeretettel várjuk!

Éttermünkben fizethet:bankkártyával, üdülési csekkel, és étkezési jegyekkel.

Kapcsolat felvétel, üzenet küldés
 
 
 

4.6 /5

Értékelés

14505 Megtekintés
  • Wifi
  • Parkoló

Szállás Nyíregyháza, Sziklakert Étterem és Panzió

A szálláshellyel az adatlapon található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével veheti fel a kapcsolatot!

Árak


Nincs megadva ár.

Térkép

Sziklakert Étterem és Panzió