• Palics, Begejska 28.
  • +381(0)641895266
  Szállások     Palics     Verona Villa

Verona Villa - Palics

Palics, Verona Villa

Verona Villa, Palics


A Verona Villában a szobák két- vagy háromágyasak. Mindegyik kábel TV-vel légkondícionálóval és külön fűrdőszobál van ellátva.

A Verona Villa keretein belül található egy kültéri medence, csocsó-asztal, asztalitenisz, amely az Ön kikapcsolódását szolgálja, valamint nagy parkoló és udvar.

A Verona ház Palicson található, kedvelt kiránduló helyen, Szabadkaiak és Palicsi lakók részére.

Nem messze a helység központjától van, a Begejska utca 28 szám alatt, modern és komfortos családi ház, ahol ellehet tölteni egy kellemes és feledhetetlen napot . A családi ház udvarán található több szoba ill. apartman, az udvaron lehetőség van napozásra. A ház előtt ill. az udvarba is van lehetőség az autók parkolására, amíg
nálunk vannak
A szobák és apartmanok klimával vannak felszerelve, társalgó tartozik hozzá, ágynemü és törölköző van mindenhol.

Bérelni lehet biciklit, túrakedvelőknek peca felszerlést horgászni vágyóknak,  Sportot kedvelőknek lehetőségük van röplabdázni.

Számunkra a legfontosabb, hogy jól érezze magát mindenki amíg náluk van.
Reméljük tetszett önöknek tájékoztatónk, szívélyesen várjuk önöket.


Palics település, mely Szabadka Községhez tartozik, Észak-bácska területén található, hét kilóméterre Szabadkától. Híres kirándulóhely, gyógyhely valamint a leghíresebb tavak egyike Szerbiában a Palicsi-tó. 1897-ben még villamos is közlekedett, viszont ezt 1972-ben megszüntették, így most autóval, autóbusszal, kerékpárral vagy gyalog lehet közlekedni Palics és Szabadka között. A 2002. népszámlálás adatai szerint 7745 lakosa van Palicsnak (az 1991-es népszámlálás szerint 7375).

A Palicsi-tó nyugati része érintkezik Szabadka déli részével, azzal a külvárosi részével, amelyet Zentai kapuként emlegetnek. A tó átlagban 2 méter mély, és a nagy számú alga miatt zöldes a színe. A lösz és a homok határvonalán keletkezett. Ez az enyhe sótartalmú tó nevét a Palij pusztáról kapta. A tóból a 18. században szódát termeltek ki, mivel régebben a tó sós volt, és ezért feltételezik még a mai napig is, hogy a tó a Pannon-tengerből maradt fenn. A legenda szerint egy Pál nevű pásztor itt legeltette a nyáját. A tóban található iszap gyógyhatású, ezért 1845-ben fürdőtt építettek itt, és ekkor vált Palics fürdőhellyé. A 19. század közepetáján az északi parton kiépítették a gyönyörű parkot, szállodákat építettek, és akkor a tehetősebb szabadkai polgárok nyaralóikat is itt építették. A szabadkai Városháza építésének befejezésével szinte egyszerre, 1912. szeptember 15-én megnyították ezt az újonnan kiépített fürdőhelyet azokkal az épületekkel együtt, amelyekről Palics a mai napig is híres – a Víztorony, a Vigadó, a Női- és a Férfi fürdő.

Töltődjön fel a Palicsi-tó partján, és legyen részese egy gyönyörű naplementének.

A tó 4,6 km2 területen fekszik. A tó átlag mélysége 1,9 m, míg a legmélyebb pontja 3,5 m. A turisták számára fenntartott rész 3,8 km2 területű, három stranddal. A tó egyébként 4 részlegre van felosztva, és halban is gazdag. A turistaszezon ideje alatt a víz hőmérséklete 18 és 25 °C között mozog. Palics enyhe kontinentális éghajlatú, átlagosan 2100 napsütéses órát élvezhet az odalátogató évente, a levegő átlaghőmérséklete a nyári hónapok alatt pedig 20 °C körül mozog. Időnként északnyugati – délkeleti szél fúj.

Képek a szálláshelyről: Verona Villa adatlapja

Verona Villa, Palics, Begejska 28.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!