• 2098. Pilisszentkereszt, Forrás u. 94.
  • +36-20-49 20 353
  Szállások     Pilisszentkereszt     Gertrúd-kúria, Hoffmann Ház

Gertrúd-kúria, Hoffmann Ház - Pilisszentkereszt

Pilisszentkereszt, Gertrúd-kúria, Hoffmann Ház

Gertrúd-kúria, Hoffmann Ház, Pilisszentkereszt


A Gertrúd-kúria háziasszonya üdvözli Önt!

Spiritualitás ott, ahol a Föld szíve dobog sorselemzés tarottal, cigánykártya

Wellness, városnézés, kirándulás...

Budapesttől 22 km-re, a Pilis-hegységben, a Budát Esztergommal és Visegráddal összekötő egykori királyi lovas útvonalak középpontjában, a történelmi és egyházi emlékekben rendkívül gazdag csodálatos Pilisszentkereszten található a Gertrúd-kúria (Hoffmann Ház). A község nyüzsgésétől távol, csendes erdei környezetben. Az ide érkező vendég rövid idő alatt új energiával töltődik fel az igazán jó levegő által. A ház asszonya magyarul és németül fogadja vendégeit maximum 10 főig.

Az igényesen kialakított, Wc-s, zuhanyzós szobákban üdülő vendégek rendelkezésére áll a házban lévő télen-nyáron fűtött medence, pincebár. A gondozott 3900 nm parkban halastóval ca.450 nm, partikat rendezhetnek, grillezhetnek és bográcsban való főzésre van lehetőség. Parkolás a zárt udvarban. A közelben vadászati lehetőség (szarvas, őz, vaddisznó, kis vad) bejelentkezés alapján. 

A kerítésen túli hatalmas erdőkben túrázhatnak, jelzett túraútvonalak pl. a községhez tartozó üdülőtelepülésre Dobogókőre – az ezoterikusok szerint, itt “dobog a föld szive”, ez a hely a föld sziv-csakrája. A közelben barlangok is találhatók (barlangászoknak ajánlott). Isten patikájával is áldott ez a táj, sok fontos gyógynövény található itt, valamint gazdag gombalelő helyekben.

Bejelentkezés alapján: aroma masszázs, svédmasszázs, talpmasszázs. Siklóernyős tandem (tapasztalt pilótával) gyalog ill. biciklis túrák, lovaglás, sziklamászás kezdőtől-haladóig (oktatók segítségével), barlangászat 3-4 órás túrák profi barlangászokkal. 

Látnivalók a községben: az első magyar ciszterzi kolostor és kápolna romjai (1246). Az 1213-ban meggyilkolt Gertrud királynő sirhelyének romjai (Bánk Bán). Kőtár az Önkormányzat udvarán, tájház.

A Pálos szerzetesek által épített rk. barokk templom, felszentelve 1766-ban. A Vas-kapu sziklabordája, Hármasforrás környéke, Kovácsi-patak szurdokvölgye, apátságkert.

Ne legyen egyedül karácsonykor! Töltse a karácsonyi ünnepeket meghitt hangulatban nálunk, a karácsonyfa díszítéstől kezdve, akár az új év beköszöntéig.

Ellátás: kiadós reggeli. Megegyezés alapján, a ház asszonya kivánságra vacsorát készithet.

Egyéb szolgáltatás: infra-szauna 4.-Euro/30 perc, bejelentkezés alapján frissítő svédmasszázs, Fax 0,15 Euro/lap, internethasználat 1,50 Euro/óra

Pingpong, kosárlabda, Rex.

A községben két kitünő vendéglő is található, valamint élelmiszerüzletek, cukrászda, orvos, fogorvos, patika, postahivatal.

Községünkben lovaglási lehetőség, télen kirándulás lovasszánnal.

Ár: 22.- Euro-tól/fő/éj, reggelivel

Egyéjszakás tartózkodás, valamint egyágyas felár 5.- Euro/fő/éj

Min. 10 napos tartózkodás esetén árkedvezmény!!!

Képek a szálláshelyről: Gertrúd-kúria, Hoffmann Ház adatlapja

Gertrúd-kúria, Hoffmann Ház, 2098. Pilisszentkereszt, Forrás u. 94.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!