• 2013 Pomáz, Templom tér 3.
  Szállások     Pomáz     Teleki – Wattay Kastélyszálló

Teleki – Wattay Kastélyszálló - Pomáz

Pomáz, Teleki – Wattay Kastélyszálló

Teleki – Wattay Kastélyszálló, Pomáz


Budapest belvárosától 10 km-re, autóval mindössze 20-25 percre, a Pilis hegység lábánál Pomáz óvárosi részében található a Teleki-Wattay Kastély.
Igen széles körű gasztronómiai igényeket kielégítő étterem
, több különterem, 2 hektáros festői szépségű barokk park található itt. A parkban éttermi nyári terasz, ahol az előre meghirdetett időpontokban borkóstoló, tavasztól őszig hétvégenként élőzene és szabadtéri játszótér várja a vendégeket gyönyörű pilisi és szentendrei panorámával. A Kastély 16 szobája között található két hálószobás, nappalis vagy egy légterű extra nagy szobáink ideális választás több gyermekes családoknak. Babaágy, gyermek étlap, kívánság szerint babysitter szolgáltatás, pilisi, dunakanyari kirándulásszervezés vehető igénybe. Az épület akadálymentesített, mozgáskorlátozott vendégeknek speciális szoba áll rendelkezésre.
A Kastélyban összesen nyolc, 10-140 fős rendezvényterem, a Kastély mellett pedig egy 200 fő befogadására alkalmas koncertterem áll koncertek, zenei mesterkurzusok, konferenciák és más egyéb rendezvények vendégeinek a rendelkezésére. Igény szerint, kórusoknak, a Budapest szívében található, Szent Mihály Templomban szervezünk éneklési és koncert lehetőséget, mely egyedi akusztikájával felejthetetlen élményt nyújt az odaérkezők számára.
Nagyobb létszámú, hosszabb ideig tartó rendezvények és zeneművészeti csoportok részére árainkból speciális egyedi engedményeket biztosítunk. Vezetékes és vezeték nélküli internet ingyenes. Konferencia-, szinkrontolmács-, fény- és stúdiótechnika, rendezvény és outdoor programszervezéssel állunk vendégeink rendelkezésére. Gyönyörű környezetben lehet együtt kedvesével, egy romantikus vacsora vagy rég várt éjszaka ígéretével. Szabaduljanak ki a város forgatagából, szenteljenek egymásra időt!

Nálunk elbújhatnak a világ elől! Mesés esküvőhelyszín ahol mindenki igent mond! A Kastély ideális továbbá kirándulóknak, túrázóknak vagy akár a kerékpársport kedvelőinek. Zarándokoljanak el a Pilis szakrális pontjaira vagy csak barangoljanak az erdőben a Dera patak mellett. Túravezetőnk segítségével megismerhetik a Pilis titkait, rejtélyeit!

Képek a szálláshelyről: Teleki – Wattay Kastélyszálló adatlapja

Teleki – Wattay Kastélyszálló, 2013 Pomáz, Templom tér 3.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!