• 9951 Rátót, Fõ u. 32.
  Szállások     Rátót     Rex Clinic Hotel****

Rex Clinic Hotel**** - Rátót

Rátót, Rex Clinic Hotel****

Rex Clinic Hotel****, Rátót


Minden ember vágya, hogy örökké fiatal maradjon. Ez idáig azonban még nem sikerült megfejteni az örök fiatalság titkát. Az öregedés elválaszthatatlan része életünknek, és csak remélhetjük, hogy olyan sokáig élünk egészségben, boldogságban, ameddig csak lehet.

Tudományos kutatások igazolják, hogy az öregedés folyamata a szervezetünk sejtjeinek megújulásával lassítható. A speciális kezelés segítségével sejtrendszerünk öregedési folyamata lassul.

A Rátóti Széll Kálmán kastélyban, kiváló szakemberek kis csapata létrehozott egy Anti-Aging központot. Ez a gyönyörű környezetben található kastély, mely egyébként a nemzeti örökség részét képezi, 1890. körül épült, és 14 km-re található az osztrák határtól (70 km-re Graz-tól, 125 km-re Bécstől, 150 km-re Ljubljana-tól.). Korábbi tulajdonosa, Széll Kálmán, egykori miniszterelnök volt.

Közkedvelt síterepek a kastélytól csupán másfél órás autóútra:
- Klippitztörl 165 km
- Koralpe kb. 160 km
- Hebalm kb. 160 km
- Weinebene kb. 160 km

A kastély 4 csillagos anti-aging klinikai központtá történő átalakítását két nagyon fontos tényező is alátámasztotta. Az egyik az a nagyfokú igény és érdeklődés, mely pácienseink részéről érkezett, a másik a környék, illetve e történelmi épület kiváló adottságainak felismerése. Az eredeti kastély épület még egy teljes átalakítás után sem tudta ellátni az összes funkciót, amire egy klinikának szüksége van, így az épületet-együttest egy, az eredeti architektúrával harmonizáló új szárnnyal bővítettük.

A klasszikus szállás funkciókat az eredeti kastély épület látja el. Itt 1 db lakosztály, 8 db kétágyas, és 3 db egyágyas szoba található, mely összesen 20 fő befogadására képes. A kastély épülete az új szárnnyal együtt 2000 m2, ahol a 4 csillag + -os szállodai szobákon kívül az anti-aging és wellness központ is helyet kapnak. Ezen belül találhatóak a szaunák, jacuzzik, az aromaterápia,- a masszázs,- a kozmetika és a speciális anti aging kezelők. Két étterem és egy gyümölcsbár is a vendégek igényeit szolgálják. A gyógyászati és wellness központ természetesen a szállásfoglalással nem rendelkező vendégek számára is elérhető.

A különleges hangulatú étteremből egy üvegtetőn át impozáns látvány nyílik a kastély épületére.
Nyitva tartás: Minden nap, 12-15 és 17-22 óra között várunk minden kedves vendéget!

Képek a szálláshelyről: Rex Clinic Hotel**** adatlapja

Rex Clinic Hotel****, 9951 Rátót, Fõ u. 32.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!