• 8600 Siófok, Wesselényi utca 52/A
  • +36 30 9920409
  Szállások     Siófok     Catamaran Apartmanház

Catamaran Apartmanház - Siófok

Siófok, Catamaran Apartmanház

Catamaran Apartmanház, Siófok


Szeretettel várjuk leendő vendégeinket a család és gyermekbarát Catamaran Wellness Apartmanházunkban.

ÜDÜLÉSI CSEKKET ELFOGADUNK!!!
NYITÁS: 2011. ÁPRILIS

Apartman-ház 7,5 x 4 x 1,5m, áprilistól októberig 30 C°-os vizű  lefedhető medencével, jakuzzival, kombi(infra/finn) szaunával, ingyenes WiFi/internet lehetőséggel.  Az épületben négy külön-bejáratú lakrész található, összesen 24 férőhellyel.

MEGKÖZELITÉS
Budapest felől az M7-es autópályáról Siófok-Kelet kihajtónál, Fonyód irányából Siófok -Centrum  kihajtónál kell letérni. Apartmanházunk a 7-es főúton a 111-es kilométerjelző táblánál található.

Apartman 1

Az apartman 32 négyzetméteres, a földszinten található, önálló 15 négyzetméteres tornác tartozik hozzá, kerti bútorral .Az apartmanban két darab kétágyas szoba van, melyek nem pótágyazhatóak, valamint fürdőszoba/WC, főzőfülke, és étkező/előtér.

Árak: 26.000,-Ft/éjszaka + idegenforgalmi adó, három, vagy annál több napos tartózkodás esetén. Egyéjszakás felár: 2.000,-Ft/fő/éj, kétéjszakás felár: 1.000,-Ft/fő/éj.

Apartman 2
Az apartman 91 négyzetméteres, az emeleten található. Az apartmanhoz tartozik egy - az Apartman 3-mal közös - 16 négyzetméteres  fedett terasz, ülőgarnitúrával.
Az apartmanban négy darab kétágyas szoba van, melyből a legnagyobb pótágyazható, fürdőszoba, fürdőszoba/WC, WC, nappali/konyha/étkező, mosogatógép.
Árak: 56.000,-Ft/éjszaka + idegenforgalmi adó, három, vagy annál több napos tartózkodás esetén. Egyéjszakás felár: 2.000,-Ft/fő/éj, kétéjszakás felár: 1.000,-Ft/fő/éj.

Apartman 3
Az apartman 36 négyzetméteres, az emeleten található.  Az  apartmanhoz tartozik egy - az Apartman2-vel közös - 16 négyzetméteres  fedett terasz, ülőgarnitúrával.
Két darab kétágyas szoba van, melyek nem pótágyazhatók,  valamint fürdőszoba/WC, konyha/étkező.
Árak: 26.000,-Ft/éjszaka + idegenforgalmi adó, három, vagy annál több napos tartózkodás esetén. Egyéjszakás felár: 2.000,-Ft/fő/éj, kétéjszakás felár: 1.000,-Ft/fő/éj.

Apartman 4
Az apartman 52 négyzetméteres, a  földszinten található. Az apartmanhoz tartozik egy részben fedett 15 négyzetméteres terasz kerti bútorral.
Az apartmanban egy nagyméretű szoba van, két franciaággyal. A nappaliban található  egy kinyitható kétszemélyes ágy, konyha/étkező mosogatógéppel, és egy gyereksarok.  A nappaliból nyílik a fürdőszoba és a WC.
Árak: 36.000,-Ft/éjszaka + idegenforgalmi adó, három, vagy annál több napos tartózkodás esetén. Egyéjszakás felár: 2.000,-Ft/fő/éj, kétéjszakás felár: 1.000,-Ft/fő/éj.

Érkezés 15 óra után, távozás délelőtt 10 óráig.
A fenti árak minimum 3 napos tartózkodás esetén érvényesek, és tartalmazzák a víz, villany, gáz költségeit.
Főszezonban foglalás legkevesebb három éjszakára lehetséges!
A megrendelés minimum a teljes foglalási összeg 30%-ának előzetes átutalása esetén érvényes.
Az egyes apartmanok egész szezonra ( 90 nap ) történő bérlése esetén jelentős kedvezményt adunk.

25 éven aluli fiatal csoportokat nem fogadunk!

Képek a szálláshelyről: Catamaran Apartmanház adatlapja

Catamaran Apartmanház, 8600 Siófok, Wesselényi utca 52/A

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!