• 8600 Siófok, Beszédes József sétány 83.
  Szállások     Siófok     Club218 Apartmanház

Club218 Apartmanház - Siófok

Siófok, Club218 Apartmanház

Club218 Apartmanház, Siófok


A város legszebb részén, az Aranyparton, közvetlen a víz mellett található a Club 218 Wellness Apartman ház. Az épülettől 5-6 perces sétával juthatunk el a part "szórakozó negyedéig" a Petőfi sétányra, ami kellően közel van ahhoz, hogy könnyen elérhető legyen ha bulizni akar valaki, ám kellően távol is, hogy – szezonban - az ottani zene, lárma ne zavarja a pihenésre vágyókat. Az utcafronti részen – szintén szezonban - étterem, pékség, ajándékbolt, fodrász, fitnesz-terem is található.
Az épületet a hosszan elterülő szabad strandtól egy kerítés választja el. Ezáltal egy zárt, biztonságosabb, homokozóval és mászókával ellátott füves napozó áll vendégeink rendelkezésére, ahonnan is néhány lépéssel egy mágneskártyás kapun keresztül közelíthető meg a víz.
Az apartman ház rendelkezik még egy télen-nyáron üzemelő wellness-részleggel és egy konditeremmel ami – hasonlóan a napozóhoz - csak a ház vendégeinek a pihenését szolgálja, és ami – a keddi napok kivételével - 9-21 óra között korlátlanul és díjtalanul igénybe vehető.
A gépkocsikat mélygarázsban vagy a felszíni zárt, őrzött (24 órás portaszolgálat) parkolóban lehet elhelyezni.
A lakásokba feljutást gyors liftek biztosítják.
A körív alaprajzú, modern, 9 emeletes épület tervezésénél az egyik legfontosabb szempont volt, hogy minden apartmanja a Balatonra nézzen. A csodálatos panoráma szemet gyönyörködtet, lelket nyugtat.
Apartmanjainkban mindez megtalálható:
- Tágas terasz
- Jól felszerelt konyha /kerámialapos tűzhely, sütő, mikro, kenyérpirító, vízforraló, edények, tányérok, evőeszközök/
- Nagy képernyős TV
- Wi-Fi
- Légkondicionáló
- Télen fűtés
- Törölköző
- Ágynemű

Az apartman tágas teraszán ülve, borozgatva vagy csak egyszerűen elmélázva mindenkit megérint a Balaton-felvidék hegyei mögé lebukó, a vízen aranylóan csillogó Nap látványa.
A Balaton azonban nem csak nyáron szolgálja a kikapcsolódásra vágyókat!
Gondoljon bele! Van-e jobb annál, mint amikor egy kiadós korcsolyázás vagy parti séta után az átfagyott testünket átadjuk a szauna forróságának vagy a gőzfürdő párájának, esetleg a jakuzzi pezsgésének??

Képek a szálláshelyről: Club218 Apartmanház adatlapja

Club218 Apartmanház, 8600 Siófok, Beszédes József sétány 83.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!