• 3332 Sirok, Dobó István u. 30.
  • 70/385-0099
  Szállások     Sirok     VÁR-CAMPING

VÁR-CAMPING - Sirok

Sirok, VÁR-CAMPING

VÁR-CAMPING, Sirok


Sirok a Mátra keleti határán, a Bükk felé nyúló dombvidék szélén fekszik. Csodálatos, háborítatlan erdei környezetben pihenhet, túrázhat az ide látogató.
A VÁR-CAMPING egy családias hangulatú kemping, gyönyörű kilátással, közvetlenül a siroki vár lábánál. A terület, nagyságából és festői szépségéből adódóan,  kiválóan alkalmas mind egyéni vendégek és csoportok részére szabadidő eltöltésére, nyugodt kikapcsolódásra.

Faházainkban (2-3-4-5-6 ágyas) 45 fő (pótágyakkal együtt 48 fő) részére tudunk szálláslehetőséget biztosítani. 

A sátorral, lakókocsival érkező vendégek részére több, mint 200 főnyi sátorhely, illetve lakóautó parkolási lehetőség. Részükre az áramellátás biztosított. Sátorozás esetén csak személydíjat kell fizetni, sátorhely díj nincs. Személygépkocsi, motorkerékpár parkolása díjmentes. Lakókocsi után helydíj fizetendő. Buszok parkolása a kemping saját területén lehetséges.

A komfort nélküli faházak berendezése: IKEA-s ágy, polcos kisszekrény, éjjeli lámpa, valamint konnektorral felszereltek. A szállásdíj a friss ágyneműt tartalmazza, hűvösebb időjárás esetén hálózsák ajánlott. Minden faházhoz kerti bútor (asztal, szék) tartozik. 

Tisztálkodási lehetőség a kemping központi részén található vizesblokk épületében, ahol a női- és férfi- részlegben 4-4 zuhanyzó, mosdó, WC áll rendelkezésre.

Önellátó vendégek részére a vizesblokk épületének egyik felében - fedett, oldalról nyitott konyha található, melynek felszereltsége: tűzhely, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, mosogató. A területen több tűzrakó hely került kialakításra, bográcsozáshoz, nyársaláshoz, grillezéshez eszközöket díjmentesen, tűzifát felár ellenében biztosítunk.

A kempingben büfé üzemel, a diófával árnyékolt teraszon lehet az étkezést lebonyolítani, itt van WIFI elérhetőség, mely ingyenes.

A kemping szállóvendégei részére - igény esetén - étkezést (reggeli, félpanziós- és teljes ellátást) biztosítunk. Reggeli a büfé előtti teraszon 7:00 - 10:00 óra között, többféle kínálatból. A félpanziós- és teljes ellátás háromfogásos főétkezéseiről (ebéd/vacsora) a VÉGVÁR ÉTELBÁR gondoskodik, mely az étterem mindenkori félpanziós étlapjáról választható.

Speciális igények (laktózérzékenység, gluténérzékenység, vegetáriánus-, vegán étkezés esetén előzetes egyeztetés szükséges.

A Végvár ételbár a kempingtől műúton 900 méterre található, a Siroki várhoz vezető út mellett, a várkapu után. Lehetőség van a kempingből erdei ösvényen is megközelíteni néhány perces sétával. Egyetlen étterem a hegyen, ahol hagyományos konyhával, a tájra jellemző ételekkel várják kedves vendégeiket egész évben.

A kempingben elszállásolt diák- és felnőtt csoportok részére kedvezményes árú, több ételből választható menüajánlatot küldünk. Számukra a főétkezések lebonyolítása a kemping teraszán biztosított.

A Végvár ételbár közelében, a várhoz vezető út mellett ajándékbolt található, ahol a környékbeli kézművesek által készített emléktárgyak, díszek, továbbá Kéktúra igazolófüzet, különféle térkép, útikalauz megvásárolható. Továbbá az ajándékbolt kínálatában szerepel kávé, üdítő, fagylalt, édesség.  ?

A Vár-Camping saját programja a "Kincsvadászat". A siroki várral kapcsolatos kvízjáték, izgalmas kincskereséssel egybekötve az erdei ösvényeken.

A Végvár ételbárban kerékpárbérlésre van lehetőség.

Képek a szálláshelyről: VÁR-CAMPING adatlapja

VÁR-CAMPING, 3332 Sirok, Dobó István u. 30.

Árak

Szállás faházban:

2 személyes faház: 6 900 Ft/éj/faház

3 személyes faház: 9 900 Ft/éj/faház

4 személyes faház: 12 900 Ft/éj/faház

5 személyes faház: 15 900 Ft/éj/faház

6 személyes faház: 17 900 Ft/éj/faház

Pótágy díja: 2 600 Ft/fő/éj

Sátorozás / Lakókocsival történő beállás esetén: 

Személydíj 2-14 éves kor között: 2 500 Ft/fő/éj

Személydíj: 14 éves kor felett: 1 700 Ft/fő/éj

Szállásdíj: 2 éves kor alatt díjmentes

Sátorhely díj: nincs

Parkolás - személyautóval, motorkerékpárral: díjmentes 

Lakókocsi helydíj: 1 000 Ft/autó/éj

Kedvezmények:

Faházban: legalább 3 éjszaka foglalása esetén 10 % kedvezmény, legalább 6 éjszaka foglalása esetén 20 % kedvezmény a szállásdíjból.

Csoportos szállásdíj:

20 fő vagy afeletti létszám esetén faházainkban a szállásdíj: 3 100 Ft/fő/éj

Kedvezményes csoportos szállásdíj: 

2 vagy több éjszak foglalása esetén:  2 900 Ft/fő/éj

1 éjszakától, ha a szállás mellé félpanziós ellátást is igényelnek: 2 900 Ft/fő/éj - a félpanziós ellátás díja pluszban fizetendő. 

A kedvezmények nem összevonhatóak! 

A kemping állatbarát szálláshely, háziállat díjmentesen hozható. 

Foglalás menete:

Sikeres egyeztetés (szállásfoglalás) után 30 % előleget kérünk, melyet a Vár-Camping Budapest Banknál vezetett számlájára kell átutalni, mely SZÉP kártyával is lehetséges.

A fennmaradó költség kiegyenlítése a kempingbe történő bejelentkezéskor fizethető készpénzzel, bankkártyával, SZÉP kártyával (OTP, K&H, MKB)

A foglalás az ajánlat elfogadása után, a Vár-Camping által küldött visszaigazoló e-maillel és az előleg befizetésével válik érvényessé.

 Lemondási feltételek:

Szállásfoglalás (+ étkezés, egyéb szolgáltatás) a tervezett érkezést megelőző 8 napon túl mondható le kötbérmentesen.

Az érkezést megelőző 8. napon és azon belüli lemondásra az érkezést megelőző 2. napig, 50 % kötbért (a szolgáltatás teljes díjának felét meg kell fizetni).

Az érkezés előtti vagy az érkezés napján történő lemondásra 100 % kötbért kell fizetni (a szolgáltatás teljes díját meg kell fizetni).

Az előleg elutalásával a lemondási feltételeinket minden vendégünk elfogadottnak tekinti.

Szállásfoglalás lemondása esetén a SZÉP kártyás előleg visszautalását minden esetben az adott, szép kártya szolgáltató bank végzi el. Menete: a vendég kérésére a szállás visszautalási kérelmet nyújt be a bank felé. A kérelem leadásától számított 30 nap az ügyintézés ideje.

 

 

 


Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!