• 9400 Sopron, Pócsi utca 18.
  • 06 30 35 17 601
  Szállások     Sopron     Takács Vendégház

Takács Vendégház - Sopron

Sopron, Takács Vendégház

Takács Vendégház, Sopron


Sopron történelmi belvárosának közvetlen közelében található öt apartmanból álló vendégházunk. Az egykori poncihter negyed egyik hangulatos utcájában, a régi épület teljes felújításával, törekedve a környék hangulatának megőrzésére alakítottuk ki a szállásokat.

Négy kétágyas apartman, saját fürdővel, wc-vel és minden igényt kielégítő konyhasarokkal van felszerelve, és igény szerint pótágyazható. Az ötödik apartman kétágyas, és fürdővel, wc-vel felszerelt.

Minden apartmanban színes tv és hűtőszekrény található. Az apartmanházban, kérésre, mosási lehetőséget biztosítunk. A vendégház könnyen megközelíthető, és a városközponttól öt perc sétára található.

Kiváló kiinduló helye lehet, mind belvárosi sétáknak, mind borozói látogatásoknak, vagy akár távolabbi kirándulásoknak a régióban.

A környék nevezetességeit, helységeit, vagy akár borászatait a fenti menüben megtalálják és bővebben olvashatnak róluk.

A Soproni hegység és a Fertőpart kerékpár útjai túrákra csábítanak, a Fertő tó, és a szomszédos Ausztria tavai, fürdői, a vízi sportok szerelmeseinek kínálnak elfoglaltságot.

A városból egyszerűen és gyorsan elérhető mind Bécs városa, mind Pozsony.

Árak
Az árak személyenként és éjszakánként értendőek!
    * Májustól-augusztusig és ünnepnapokon: 3500 Ft
    * Szeptembertől-májusig: 3000Ft
    * Idegenforgalmi adó 340 Ft/fő/éj

Gyermek kedvezmény:
    * 0-6 éves korig a szülőkkel egy szobában 100% kedvezmény az árból. 6-14 éves korig a szülőkkel egy szobában 40% kedvezmény az árból.

Foglalási feltételek:
    * A foglalás bejelentése történhet telefonon és írásban/ levél, email/ egyaránt. A foglalási bejelentést követően a megrendelő, telefonon vagy írásban /levél, email/ visszaigazolást kap. A visszaigazolás tartalmazza egyben a szállás árának 20 %-át foglalóként, amelyet a megrendelő 8 napon belül köteles kiegyenlíteni. A szálláshely foglalása csak a foglaló megfizetését követően válik érvényessé. A foglalót átutalással, vagy postai csekken, az üdülési csekket tértivevényes ajánlott levélben kérjük feladni.

Lemondás, meg nem jelenés:
    * A megrendelt szolgáltatás lemondására, illetve a foglaló visszatérítésére a szállás elfoglalását megelőző két hétig bezárólag van lehetőség.

Képek a szálláshelyről: Takács Vendégház adatlapja

Takács Vendégház, 9400 Sopron, Pócsi utca 18.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!