• 2889 Súr, Mező u.7.
  Szállások     Súr     Kokas tanya

Kokas tanya - Súr

Súr, Kokas tanya

Kokas tanya, Súr


Szeretettel várja Kedves Vendégeit Súron a Kokas tanya. A parasztházban 3 db 2 parasztágyas szoba található, minden szobához fürdőszoba, jól felszerelt konyha, étkező, nappali áll a Vendégek rendelkezésére. Csoportok érkezése esetén a nappali pótágyazható. Sajnos szomszédok nincsenek, így az aktív pihenést kedvelő Vendégek is élvezhetik a nyugalmat. Aki kirándulásra vágyik, gazdag programkínálattal mutatjuk be a Bakonyalja szépségeit, gyalogszerrel, kerékpárral vagy gépkocsival.

Néhány km-en belül az alig megtalálható barlangbejárattól, a szélmalom- vizimalom- vízesés- vár- kovácsműhelyen keresztül a wellnesig minden érdekesség, szépség megtalálható.

A megfáradt vándorokat házias ételekkel, frissítő italokkal várjuk.

A tanyáról lovaskocsikázás keretében Súr és környékét mutatjuk meg, programjaink között szerepel többek között lovaglás,állatsimogatás, ijászat, kovácsmesterség kipróbálása, bortúrák, pálinkakóstolás, horgászati lehetőség, külső 6x3-as fürdőmedence használat. Rendezvényét is megszervezzük, legyen az meglepetés parti, szülinap, osztálytalálkozó. Látogasson el hozzánk, legyen Vendégünk.

Egész évben nyitva vagyunk!

 

Képek a szálláshelyről: Kokas tanya adatlapja

Kokas tanya, 2889 Súr, Mező u.7.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!