• 6757 Szeged-Gyálarét, Zágon u. 66.
  • 06-70/318-4091
  Szállások     Szeged-Gyálarét     Borostyán Birtok

Borostyán Birtok - Szeged-Gyálarét

Szeged-Gyálarét, Borostyán Birtok

Borostyán Birtok, Szeged-Gyálarét


"A természetben, természetesen"- Borostyán Birtok

A 20 hektáros területen található, a szállóvendégek kényelmét átlagon felül biztosító 30 férőhelyes Panzió, a különleges konyhával rendelkező Vadászház étterem, melynek teraszáról gyönyörű kilátás nyílik a nyárfa ligettel körülölelt horgásztóra! A Kávézó, ahol hűsítő italokkal várjuk szállóvendégeinket, külsős vendégeket, a horgásztóhoz érkezőket valamint a lovarda vendégeit is. Ezenfelül baráti összejövetelek színhelyéül is szolgál.
Az üzleti találkozókra kiválóan alkalmas Tárgyalóval is rendelkezünk. Továbbá a Birtok profilját alapvetően meghatározó Lovarda is megtalálható.

A horgásztóban kialakított kis "boldogság-sziget" esküvői szertartások kedvelt színhelye. Nászutas lakosztályunkban exkluzív körülmények között tölthetik az első éjszakát!
 
Minden igényt kielégítő lovardát és lovas iskolát működtetünk, a szakképzett lovas oktatók vezetésével egyéni és csoportos túrákat, tereplovaglást, kocsikáztatást, gyermekeknek pónilovaglást biztosítunk!

Panzió - Recepció

Az egységes stílusban épített, ill. felújított épületek, az egy hektáros, nyárfa- és fűzfaligettel körülölelt horgásztó, az ősfenyők és platánfák ideális kikapcsolódást nyújtanak az idelátogatóknak. A Birtok főbejáratánál lévő fogadóépület recepcióján felkészült munkatársaink várják vendégeinket. A recepció felett található az 5 fős lakosztályunk is.
Szállóvendégeink kényelmét a horgásztó partján épült 27 férőhelyes Panzió biztosítja. A vendégek számára kétágyas, pótágyazható, klimatizált szobák állnak rendelkezésre, melyek TV-vel és masszázspaneles fürdőszobával vannak felszerelve.

Áraink:
1 szoba / 1 fő/éj:       7.000.-
1 szoba / 2 fő/éj:     10.000.-
1 szoba / 3 fő/éj:     14.000.-
1 szoba / 4 fő/éj:     18.000.-

Apartman / 2fő/éj:   15.000.-
              / 3fő/éj:    19.000.-
              / 4fő/éj:    23.000.-
              / 5fő/éj:    25.000.-

Pótágy (Kempingágy):     3.000.-/ágy/éj


Reggeli ára: 1.500 Ft
Félpanzió: 3500 Ft/fő ( reggeli +leves +főétel) vagy (reggeli +főétel +desszert)


Az áraink tartalmazzák az áfát, és a zárt parkolót.

Nem tartalmazza az Idegenforgalmi adót, melynek értéke 427 Ft./fő/éj

illetve a légkondícionáló használatát, melynek értéke 1000 Ft./nap.


Képek a szálláshelyről: Borostyán Birtok adatlapja

Borostyán Birtok, 6757 Szeged-Gyálarét, Zágon u. 66.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!

A panziókról általában

Panzió, panziók, fogadók belföldönA panzió olyan kereskedelmi szálláshely, amely szállást, ellátást, valamint ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújt a szállóvendégek részére. A legtöbb panzió egész éven át vagy idényjelleggel, folyamatosan napi működéssel, megszakítás nélkül üzemel. A panzió megnevezés helyett a fogadó név is elterjedt ennél a szállás típusnál. A panzióban a nap 24 órájában ügyeleti szolgáltatást nyújtanak, van recepció és legalább 2 telefonszám, gyakran wifi szolgáltatás és parkoló is. Egy panzióban lehetnek 1, 2 vagy 3 ágyas szobák. Létezik I. II. és III. osztályú panzió is, II. besorolásban már reggeli is van, és általában presszó. Kiadó panziók keresése.