• 2890 Tata, Fáklya u. 4.
  • 30/756-6116
  Szállások     Tata     Öreg-tó Club Hotel

Öreg-tó Club Hotel - Tata

Tata, Öreg-tó Club Hotel

Öreg-tó Club Hotel, Tata


A város:
Tatát, a barokk kisvárost méltán nevezik a "vizek városának", hiszen évezredekig itt fakadtak a Dunántúli-középhegység bővizű karsztforrásai. Tata egyike Magyarország műemlékekben és természeti értékekben leggazdagabb városainak. A teljesség igénye nélkül néhány népszerű látnivaló: Öregvár, Eszterházy kastély, Cseke-tó, Angolpark, Fellner Jakab kilátó.
A környék számos lehetőséget nyújt az aktív pihenésre, amely magába foglalja a közeli Öreg-tó partján történő sétát, gyalogtúrát, a környék turista-útvonalainak felfedezését.

A hotel:
Családias szállodánkból Tata összes nevezetessége elérhető hosszabb-rövidebb sétával, az Öreg-tó és a Cseke tó csodálatos látványa pedig segít relaxálni a stresszes munkanapok után.
A nap 24 órájában rendelkezésre álló portaszolgálatunk készségesen segédkezik kirándulóprogramok, városnézések megszervezésében, mozi-, múzeum-, fürdőbelépők beszerzésében, éttermi asztalfoglalásban, taxi rendelésében.
A hotel a tó partjától pár száz méterre fekszik, szobái zuhanyzóval, televízióval, toalettel felszereltek. Apartmanjaink tágas nappalival, fürdőszobával, televízióval és hűtőszekrénnyel rendelkeznek.

Szolgáltatások:
A hotel közvetlen közelében található 200 fős éttermünkben a helyi specialitások mellett a nemzetközi konyha ínyencségei is megtalálhatók. Tavasztól őszig a térség egyedülállóan igényesen kialakított kerthelysége nyújt feledhetetlen élményt az idelátogatóknak.
Az étteremhez kapcsolódik egy 30 fős különterem. Az összekötő részen hangulatos szivarsarok található, kávézásra-újságolvasásra kandalló mellett.
A szállodához tartozó parkban foci, kézilabda-, kosárlabda- és röplabdapálya található, valamint lehetőség van asztaliteniszre, biliárdozásra, csocsóra is. Szállodánkban kerékpár is bérelhető, gyakorlott kerékpározóknak professzionálisan kidolgozott kerékpártúrákat tudunk ajánlani.

Képek a szálláshelyről: Öreg-tó Club Hotel adatlapja

Öreg-tó Club Hotel, 2890 Tata, Fáklya u. 4.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!