• 2890 Tata, Tópart sétány 7.
  Szállások     Tata     Volán Panzió

Volán Panzió - Tata

Tata, Volán Panzió

Volán Panzió, Tata


Tata és a Volán Panzió Budapesttől mindössze 70 km-re található, könnyen megközelíthető az M1-es autópályáról vagy a 100-as útról.

Családias hangulatú panziónk az Öreg-tó közvetlen partján, Tata üdülőövezetében helyezkedik el; csendes, nyugodt környezetben várjuk az idelátogatókat. A panzió közel a városközponthoz, egy csendes kis sétányon található, ahol semmi sem zavarja vendégeink nyugalmát. Az idelátogatók tökéletes nyugalomra, teljes kikapcsolódásra számíthatnak. 13 kényelmes, nemdohányzó szobával (összesen 33 férőhellyel) várjuk az ideérkezőket. Valamennyi szoba saját fürdőszobával / zuhanyzóval rendelkezik. 2 db 2 + 2 ágyas, igényesen berendezett, tóra néző apartman, színes tv-vel, fürdőszobával, ami minden kényelmi igényt kielégít. 3 db 2+1 ágyas, második emeleti barátságos szoba színes tv-vel, zuhanyzóval. 8 db 2 ágyas, első emeleti erkélyes szoba, színes tv-vel, zuhanyzóval.

A panzió saját, 60 fős étteremmel és melegkonyhával rendelkezik, amely kiválóan alkalmas üzleti találkozók, továbbképzések, konferenciák vagy családi, baráti összejövetelek lebonyolítására.

Képek a szálláshelyről: Volán Panzió adatlapja

Volán Panzió, 2890 Tata, Tópart sétány 7.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!

A panziókról általában

Panzió, panziók, fogadók belföldönA panzió olyan kereskedelmi szálláshely, amely szállást, ellátást, valamint ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújt a szállóvendégek részére. A legtöbb panzió egész éven át vagy idényjelleggel, folyamatosan napi működéssel, megszakítás nélkül üzemel. A panzió megnevezés helyett a fogadó név is elterjedt ennél a szállás típusnál. A panzióban a nap 24 órájában ügyeleti szolgáltatást nyújtanak, van recepció és legalább 2 telefonszám, gyakran wifi szolgáltatás és parkoló is. Egy panzióban lehetnek 1, 2 vagy 3 ágyas szobák. Létezik I. II. és III. osztályú panzió is, II. besorolásban már reggeli is van, és általában presszó. Kiadó panziók keresése.