• 5350 Tiszafüred, Fürdő út 21.
  • 205956951
  Szállások     Tiszafüred     Tisza Camping

Tisza Camping - Tiszafüred

Tiszafüred, Tisza Camping

Tisza Camping, Tiszafüred


Tiszafüred a Tisza-tó melletti települések fővárosa. Az üdülőterület az ökoturizmus  célpontja. Termálfürdője igazi vízgyógyászati kultúrát honosított meg itt. A környék védett természeti értékekben gazdag terület.

Lakossága kb.15 000 főre tehető. A Tisza mindig is fontos szerepet játszott a város életében. Tiszafüred a Tisza-tavi régió legnagyobb települése és idegenforgalmi központja. A város és környéke a csendes természeti környezetre vágyó vendégek kedvelt helye.

Az idelátogatóknak lehetőségük van lovaglásra, lovas túrákon és a Tisza mentén kerékpáros túrákon való részvételre. Aki megcsodálja ezt a tájat az beleszeret és évről évre visszatér.

A Tisza-tó mellett szintén nagy kincse városunknak a termálvíz, az idelátogatókat a Termálstrand várja. A strand területén található úszómedence, strandmedence és fedett termálmedence, melynek 39 °C-os alkáli-hidrogén-karbonátos vize kiválóan alkalmas regenerálódásra és különböző mozgásszervi és reumatikus betegségek kezelésére.

A városba érkező vendégek szállásáról egy csodálatos Tisza-parti szálloda, családias panziók, színvonalas kempingek és a magánszállásadók gondoskodnak.

A népművészet iránt érdeklődők megismerkedhetnek a sok éve híres füredi fazekassággal, megtekinthetik a Kiss Pál Múzeumot és a Nyúzó Gáspár Fazekas Tájházat. Városunkban jelenleg is két műhelyben űzik a fazekas mesterséget. Az általuk készített tárgyak őrzik az itt töltött pihenés emlékét.

A város kedvező fekvése lehetővé teszi az itt üdülők számára, hogy megismerjék a környék nevezetességeit is. Színes programok mellett mindenkit szeretettel vár Magyarország legnagyobb horgászparadicsoma.

Képek a szálláshelyről: Tisza Camping adatlapja

Tisza Camping, 5350 Tiszafüred, Fürdő út 21.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!