• Vásárosnamény
  • Hotel

Hotel Kovács*** Superior

Hotel Kovács*** Superior, Vásárosnamény

Engedje meg, hogy részletes betekintést nyújtsunk Önöknek szállodánkról! E kis szálloda 1996-ban épült. Elegáns, modern épület, mely Vásárosnamény központjában helyezkedik el. Szállodánkban 19 db szoba bújik meg, melyben 5db franciaágyas szoba várja hívogatóan a párok jelentkezését. Ezen felül 6 db kétágyas szoba, melyben rokonok, barátok, munkatársak kényelmes elhelyezését tudjuk biztosítani. Található még 6 db háromágyas szoba, mely kis család vagy nagyobb baráti társaság ideiglenes "kuckója" is lehet. Rendelkezünk még 2 db lakosztállyal, mely családok kényelmes, otthonos elhelyezését biztosítja. Természetesen minden szobához tartozik fürdőszoba, melyben lemoshatja magáról a fáradt vándor az út porait.Televízió, mely 40 csatornás szolgáltatással rendelkezik. Minibár hűsítő italokkal, egy kis ropogtatni valóval. Telefon, hogy az otthon maradtak is értesüljenek a nyaralás alatt szerzett friss élményekről. Légkondícionáló berendezés, hogy elviselhető legyen a tikkasztó nyári forróság. Megkönnyítjük a kisgyermekes családok utazását is. Szállodánkban igénybe vehető kiságy és gyermekágynemű, valamint kiskád is, így máris könnyebb az utazás.Gondoskodunk arról, hogy a gyerkőcök itt tartózkodásuk ideje alatt se unatkozzanak. Az Ő részükre alakítottunk ki egy játszósarkot. Míg a gyerekek játszadoznak, addig a szülők is pihenhetnek. Díjmentesen igénybe vehetik a wellness-fittness részlegünket, ahol kellemesen jakuzzizhatnak vagy „aszalódhatnak” az infraszaunában,vagy sportolhatnak a fittness gépeken.

A Kovács Étterem a betévedt és a szállodai vendégek igényeit elégíti ki.

Az épület földszinti része több részből áll. Főbejáratánál rögtön egy kellemes teraszrésznél találhatjuk magunkat. Ebben a bokszokkal szeparált részben nyáron nyitott, télen zárttá alakított helyiségben igazán otthonosa érezheti magát a kedves vendég. Első belső terme igazán elegánsan, modernen berendezett, az elegancia jegyeit viseli magán.

Második belső terme már a western stílust képviseli. Ebből a részből nyílik az étterem felső különterme, mely konferenciák, esküvők, bankettek és különböző rendezvények színhelye.

Étlapján 200 féle ételkínálatból választhatnak, ahol gondoltak a gyermekekre és a vegetáriánusokra is.

Ezen felül minden nap kétféle menükínálatból van lehetőség választani.

Képek

Kapcsolat felvétel, üzenet küldés
 
 
 

4.6 /5

Értékelés

6056 Megtekintés
  • Gyerekbarát
  • Vásárosnamény

Szállás Vásárosnamény, Hotel Kovács*** Superior

A szálláshellyel az adatlapon található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével veheti fel a kapcsolatot!

Árak


Nincs megadva ár.

Térkép

Hotel Kovács*** Superior