• 8200 Veszprém Óváros tér 1.
  • +36-70-226-88-38
  Szállások     Veszprém     Veszprém belvárosi apartman lakás, szállás -Veszprém

Veszprém belvárosi apartman lakás, szállás -Veszprém - Veszprém

Veszprém, Veszprém belvárosi apartman lakás, szállás -Veszprém

Veszprém belvárosi apartman lakás, szállás -Veszprém, Veszprém


  

 

 

A lakás, apartman, lakosztály, szállás az első emeleten található egy 1900-ban épült nagypolgári épületben. Ablakai az Óváros térre, Veszprém főterére, ill. a Veszprémi Vár bejáratára és a Tűztoronyra néznek. 

Három szoba. Konyha( gépesített és teljesen felszerelt). Étkező. Fürdő és külön W.C. (95 m2).  Nagy belmagasság. Légkondicionált. Berendezése az étkezőben és nappaliban kényelmes antik bútorokkal. 1-6 fő, kényelmesen 4 fő, kompromisszumokkal ( pótágyon és kanapén) 6 fő számára ad szállás lehetőséget. 
Olyan utazóknak ajánlom az apartman lakást, akik Veszprém történelmi belvárosában, nagyon szép és hangulatos helyen szeretnének megszállni. Mivel az Óváros tér illetve a Veszprémi Vár megközelítése zsákutcán történik, így nincs átmenő forgalom. 
A lakáshoz a vendégek kulcsot kapnak és senki sem zavarja őket pihenésükben. Természetesen segítjük a városunkban a "tájékozódásukban". 

Kapcsolat a vendégekkel:
A személyes találkozást követően szükség esetén, telefonon (+36-70-226-88-38) segítjük vendégeinket a városban való eligazodásban..

A környék
Veszprém történelmi belvárosa, a dísztere az Óváros tér a Veszprémi Vár bejáratánál, a Tűztorony tövében van az apartman lakás. Innen minden néhány perces sétával elérhető. Az a tér a város szíve. Minden szolgáltatás és intézmény megtalálható a közvetlen környéken.  A Veszprémi Sínház 350 m. A Veszprémi Állatkert (zoo) egy kilométer sétálva.  A Veszprémi Aréna sincs több mint három négy kilométer. Olcsó a város piaca ami 400 m távolságra van. 

Közlekedés
A helyi buszmegálló 300m. Távolsági busz 400 m.
A Balaton 15km. A Bakony 20 km. Budapest 8-as gyorsforgalmi főúton és M7 autósztrádán. Az épület előtt a parkolás péntek 17 órától hétfő 07 óráig ill. hétköznapokon 17órától reggel 07-ig díjmentes. Fedett, őrzött parkolóház 350m-re , olcsón 100 Ft/óra díjért.

Egyéb fontos dolgok:
Az ár kalkulálását és összes kedvezményt a www.veszpremiszallas.hu oldalon olvashatja. Már a második naptól kedvezmények.   Nem tekinthető ajánlatnak csak kalkulációnak. Minden jog fenntartva.

Biztosan jól érzi magát az utazó nálunk. Kulcsot adunk a város szívéhez!

 

Keresőszavaink: ajánlott, csillag, nyugodt, csendes, szállás, lakás, apartman, búvóhely, fizető, vendég, ellátás, turista, állatkert, booking, úti, cél, olcsó, diák, személy, airbnb, info, információ, kiadó, sürgős, hamar, kedves, Veszprém, Bakony, Balaton, megoldás, Káli, medence, megye, segít, út, telefon, hotel, panzió, turista, iroda, állatkert, zoo, nyitva, lakni, ember, vendéglátás, gyerek, telefon, tó, természet, parkoló, kilátás, lakhely, panzió, szoba, fekhely, megoldás, fürdő, utazás, kirándulás, kézilabda, kiállítás, koncert, templom, múzeum, séta, utca, lát, színház, vár, turisztika, olcsó, látvány, látványosság, vadaspark, belföldi, utazás, panoráma, kilátás, felszerelt, akció, kártya, szolgáltatás, sport, rendezvény, reptér, kedvezmény, jó, legjobb, legolcsóbb, lépcsőház, új, zuhany, koncert, Tihany, Balatonfüred, Csopak, Paloznak, Alsóörs, Káptalanfüred, Balatonalmádi, Balatonfűzfő, Balatonkenese, Balatonakarattya, fesztivál, bornap, sörnap, jó nap.

 

 

Képek a szálláshelyről: Veszprém belvárosi apartman lakás, szállás -Veszprém adatlapja

Veszprém belvárosi apartman lakás, szállás -Veszprém, 8200 Veszprém Óváros tér 1.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!