Szállások     Veszprém     Veszprém belvárosi apartman lakás, szállás -Veszprém

Veszprém belvárosi apartman lakás, szállás -Veszprém - Veszprém

Veszprém, Veszprém belvárosi apartman lakás, szállás -Veszprém

Veszprém belvárosi apartman lakás, szállás -Veszprém, Veszprém

Veszprém

  

 

 

A lakás, apartman, lakosztály, szállás az első emeleten található egy 1900-ban épült nagypolgári épületben. Ablakai az Óváros térre, Veszprém főterére, ill. a Veszprémi Vár bejáratára és a Tűztoronyra néznek. 

Három szoba. Konyha( gépesített és teljesen felszerelt). Étkező. Fürdő és külön W.C. (95 m2).  Nagy belmagasság. Légkondicionált. Berendezése az étkezőben és nappaliban kényelmes antik bútorokkal. 1-6 fő, kényelmesen 4 fő, kompromisszumokkal ( pótágyon és kanapén) 6 fő számára ad szállás lehetőséget. 
Olyan utazóknak ajánlom az apartman lakást, akik Veszprém történelmi belvárosában, nagyon szép és hangulatos helyen szeretnének megszállni. Mivel az Óváros tér illetve a Veszprémi Vár megközelítése zsákutcán történik, így nincs átmenő forgalom. 
A lakáshoz a vendégek kulcsot kapnak és senki sem zavarja őket pihenésükben. Természetesen segítjük a városunkban a "tájékozódásukban". 

Kapcsolat a vendégekkel:
A személyes találkozást követően szükség esetén, telefonon (+36-70-226-88-38) segítjük vendégeinket a városban való eligazodásban..

A környék
Veszprém történelmi belvárosa, a dísztere az Óváros tér a Veszprémi Vár bejáratánál, a Tűztorony tövében van az apartman lakás. Innen minden néhány perces sétával elérhető. Az a tér a város szíve. Minden szolgáltatás és intézmény megtalálható a közvetlen környéken.  A Veszprémi Sínház 350 m. A Veszprémi Állatkert (zoo) egy kilométer sétálva.  A Veszprémi Aréna sincs több mint három négy kilométer. Olcsó a város piaca ami 400 m távolságra van. 

Közlekedés
A helyi buszmegálló 300m. Távolsági busz 400 m.
A Balaton 15km. A Bakony 20 km. Budapest 8-as gyorsforgalmi főúton és M7 autósztrádán. Az épület előtt a parkolás péntek 17 órától hétfő 07 óráig ill. hétköznapokon 17órától reggel 07-ig díjmentes. Fedett, őrzött parkolóház 350m-re , olcsón 100 Ft/óra díjért.

Egyéb fontos dolgok:
Az ár kalkulálását és összes kedvezményt a www.veszpremiszallas.hu oldalon olvashatja. Már a második naptól kedvezmények.   Nem tekinthető ajánlatnak csak kalkulációnak. Minden jog fenntartva.

Biztosan jól érzi magát az utazó nálunk. Kulcsot adunk a város szívéhez!

 

Keresőszavaink: ajánlott, csillag, nyugodt, csendes, szállás, lakás, apartman, búvóhely, fizető, vendég, ellátás, turista, állatkert, booking, úti, cél, olcsó, diák, személy, airbnb, info, információ, kiadó, sürgős, hamar, kedves, Veszprém, Bakony, Balaton, megoldás, Káli, medence, megye, segít, út, telefon, hotel, panzió, turista, iroda, állatkert, zoo, nyitva, lakni, ember, vendéglátás, gyerek, telefon, tó, természet, parkoló, kilátás, lakhely, panzió, szoba, fekhely, megoldás, fürdő, utazás, kirándulás, kézilabda, kiállítás, koncert, templom, múzeum, séta, utca, lát, színház, vár, turisztika, olcsó, látvány, látványosság, vadaspark, belföldi, utazás, panoráma, kilátás, felszerelt, akció, kártya, szolgáltatás, sport, rendezvény, reptér, kedvezmény, jó, legjobb, legolcsóbb, lépcsőház, új, zuhany, koncert, Tihany, Balatonfüred, Csopak, Paloznak, Alsóörs, Káptalanfüred, Balatonalmádi, Balatonfűzfő, Balatonkenese, Balatonakarattya, fesztivál, bornap, sörnap, jó nap.

 

 

Képek a szálláshelyről: Veszprém belvárosi apartman lakás, szállás -Veszprém

Veszprém belvárosi apartman lakás, szállás -Veszprém, 8200 Veszprém Óváros tér 1.

Veszprém belváros polgári fizetővendég szállás, apartman lakás www.veszpremiszallas.hu Részletek, segítség és foglalás a +36-70-226-88-38 vagy a www.veszpremiszallas.hu oldalon.


Az áraink az Áfa-t tartalmazzák az IFA-t nem tartalmazzák.

Az alábbi árlista tájékoztató, kalkuláció és semmiképen nem tekinthető ajánlatnak. Minden jog fenntartva!

Az alábbi árak nem szezonálisak. Ettől az időszakos és szezonális árak akár jelentősen eltérhetnek. Érdeklődjön kérjen segítséget, foglaljon  a +36-70226-88-38 telefonon vagy www.veszpremiszallas.hu honlapunkon.

Egy ill. két fő estén egy éjszaka a Veszprém belvárosi apartmanban 14.900 Ft.

Három fő esetén egy éjszaka 16.900 Ft

Négy fő esetén egy éjszaka 18.900 Ft

Öt fő esetén egy éjszaka 19.900 Ft

Hat fő esetén egy éjszaka 22.900 Ft

Gyermekkedvezmény: 0-1 éves gyermekek esetén 100% kedvezményt biztosítunk.

Már a második napon 5%, a harmadikon 10%, a negyediken 15%, az ötödik naptól 20% kedvezményt biztisítunk az első nap árához képest.

 Az alábbi árlista tájékoztató, kalkuláció és semmiképen nem tekinthető ajánlatnak. Minden jog fenntartva!


Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!