• 8782 Zalacsány Csány László u. 24.
  Szállások     Zalacsány     Batthyány Kastélyszálló***

Batthyány Kastélyszálló*** - Zalacsány

Zalacsány, Batthyány Kastélyszálló***

Batthyány Kastélyszálló***, Zalacsány


Akció !

Főszezonban !

Tisztelt érdeklődők !

A Zalacsányi Batthyány Kastélyszálló***

Augusztus 6. – 8. közötti időpontban történő foglalás esetén

30 % kedvezményt biztosít szobaáraiból ! ! !

 

Váljon főnemessé néhány napra!

A Batthyányik ősi birtokán megteheti. Királyi és királynői kényeztetésben lehet része a testi és lelki felüdülést biztosító termálfürdőben, szaunában, a masszázs és a szépítő kezelések alatt.

Elegáns éttermünkben, házias ételeink idézik vissza a hajdan volt nemesi otthon melegét, délutáni sétára a 300 éves őspark csalogat.

Sokféle lehetőséget kínálunk azoknak is, akik izgalmas időtöltésre vágynak, mint például: a lovaglás, sárkányrepülőzés, íjászat, tenisz, kerékpározás, Quad, és még sok egyéb aktív pihenési forma közül választhat az idelátogató.

Kültéri medencénk kínálja hűsítő vizét meleg nyári napokon, partján hűsítőket szolgálunk fel.

Az itt töltött napok élményeit esténként a múlt idők eleganciáját sugárzó történelmi Batthyány kastélyban pihenheti ki.

Hagyja magát kényeztetni, töltse idejét egy valódi kastélyban!

 

Elhelyezés:

A történelmi nevezetességű volt Batthyány Kastély Nyugat -Dunántúlon, a Balatontól 12 km –re található. Ezen a helyen állt Csány László, reformkori zalai politikus, 1849-ben közmunka- és közlekedésügyi miniszter szülőháza és későbbi lakóhelye, amit lebontottak a századelőn. A mai épület 1913-ban nyerte el mai formáját, oldalán helyezték el Csány emléktábláját. 

Megközelítés:

Budapestről: M7-s autópályán, majd a 76-os úton Zalaegerszeg felé (210 km) 

Hegyeshalomból:  (180 km)

Rábafüzestől: E 66-s út Körmendig, majd a 76-os út délre, Zalaegerszeg irányába (90 km)

Hévíztől (8 km)

Sopronból: 84-es úton, majd a 86-os úton Körmendig, azt követően pedig a 76-os főúton Zalaegerszeg felé (140 km)

Sármellék (Balaton Airport) 15 km – nyáron menetrendszerű charter járatokat fogad. 

A szálláshely és környékének bemutatása: A saját hőforrással rendelkező termálvizes, pezsgőfürdős külső és belső medencéhez szauna tartozik, melyek használata benne foglaltatnak a hotel szállás árában. Kedves vendégeink számára a wellness érzést a masszázs, a szépségszalon, a fitness terem, az asztali tenisz és a teniszpályák biztosítják.

A pihenni vágyók részére 33 db antik stílusban berendezett kényelmes kétágyas szobák, illetve a családok részére kettő és háromszobás apartmanok állnak rendelkezésre. 

További hotelon belüli szolgáltatásaink, közé tartozik a biliárd terem, ahol nem csak biliárdozni lehet, hanem a kisebb korosztály különböző játékok közül válogathat. 

A Kastély 300 éves nyugodt ősparkjában kellemes sétát tehet a látogató.

A Hotelhoz tartozik továbbá kitűnő egy több helységből álló, egyenként ötven főt befogadni képes étterem, 35-50 fős borozó, ahol szívesen vállaljuk a helyi borok bemutatását alkalmanként cigányzene kíséretében. A 100 fő befogadására alkalmas teraszon, nyári estéken zenés grill vacsora biztosítja a jó hangulatot.

Vállaljuk továbbá esküvők, bálok, konferenciák, kerti mulatságok rendezését, lebonyolítását egyedi igények alapján is.

A hotelben rendelkezésre álló szolgáltatások: étterem, borozó, kültéri és beltéri medencék,      pezsgő fürdő, szauna, asztalitenisz, kerékpárhasználat, biliárd, darts, fitness terem, zárt parkoló, strandlabda.

Fizetés ellenében igény bevehető szolgáltatások: masszázs , tenisz, fodrász és kozmetika

Kastélyon kívüli programok: Zalacsány - lovaglás, lovas kocsikázás, horgászat (Zalacsányi horgásztó), sárkányrepülés, középkori lovasjátékok (Sümeg - Vár), hajó kirándulás a Balatonon, Cserszegtomaj Várszínház, Zalacsány – Lovas bemutató, Szigliget – Eszterházy Pince, Cserszegtomaj – Festetics Pince, Szigliget – Vár, vadászat

Kirándulások: Hévíz, Keszthely, Göcseji Falmúzeum, Kis – Balaton Tájvédelmi körzet (Kányavári sziget), Zalaegerszeg – Aquapark, Kehidakustány – Termál- és Élményfürdő, Balatoni sétahajós programok.( Pl.: Badacsony túra Keszthelyről )

Konferencia termünk 100 fő befogadására alkalmas. Felszerelést biztosítunk: 2,5 x 3,5 m projektor, flipchart, TV, videó, magnó, CD lejátszó, írásvetítő, tolmácsgép. 

Vállaljuk esküvők teljes körű szervezését és lebonyolítását is egyéni igények figyelembevételével is, a polgári esküvőtől a vacsoráig.

Ellátás: Sokrétű konyhánk mind a házias, mind a vegetáriánus ízeket kedvelőknek eleget tud tenni. Lehetőség van félpanziós és teljes ellátásra is. Specialitásaink: vadételek, magyaros konyha

Nyelvismeret: Külföldi vendégeink számára recepciónk kitűnő olasz, angol és német nyelvismerettel rendelkezik.

A szobákat érkezés napján du. 14.00 órától foglalhatják el vendégeink, illetve ezeket távozás napján de. 10.00 óráig vehetik igénybe. 

 

Képek a szálláshelyről: Batthyány Kastélyszálló*** adatlapja

Batthyány Kastélyszálló***, 8782 Zalacsány Csány László u. 24.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!