• 8782 Zalacsány, Csány L. u. 24.
  • +36 20/968-1183
  Szállások     Zalacsány     Batthyány Wellness Kastélyszálló

Batthyány Wellness Kastélyszálló - Zalacsány

Zalacsány, Batthyány Wellness Kastélyszálló

Batthyány Wellness Kastélyszálló, Zalacsány


Itt született Csány László 1790-ben, a második független magyar kormány (Szemere) közlekedési és postaügyi minisztere, később Kossuth Lajos teljhatalmú erdélyi kormánybiztosa. Az épület az 1800-as évek közepén került a Batthyány–család tulajdonába. Az épületeket a család kibővítette, és barokk stílusban felújította. A 2000-ben befejeződött felújításnak köszönhetően ma a kastély az eredeti stílust követő új ruhában várja Vendégeit.
A Batthyány Kastélyszálló csendes, nyugodt, 6 hektáros parkosított környezetben, egy apró település, Zalacsány szélén fekszik. A kastélyban 29 különböző méretű szobával, éttermekkel, belső termálmedencével, pezsgőfürdővel, szaunával, masszázs-szolgáltatásokkal, aromafürdővel várjuk a kikapcsolódásra, nyugalomra és pihenésre vágyó vendégeinket.A több száz éves épületet ölelő parkban szabadtéri medence, gyermekjátszótér, strandröplabda és teniszpályák, lengőteke, grillterasz, és bár található. Elegáns éttermünkben, házias ételeink idézik vissza a hajdan volt nemesi otthon melegét, délutáni sétára a 300 éves őspark csalogat.

Váljon főnemessé néhány napra a Batthyány-k ősi birtokán! Hagyja magát kényeztetni, töltse idejét egy valódi kastélyban!

Képek a szálláshelyről: Batthyány Wellness Kastélyszálló adatlapja

Batthyány Wellness Kastélyszálló, 8782 Zalacsány, Csány L. u. 24.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!