• 8782 Zalacsány, Csány u.10
  Szállások     Zalacsány     Platan Park Hotel

Platan Park Hotel - Zalacsány

Zalacsány, Platan Park Hotel

Platan Park Hotel, Zalacsány


A hotel egy Batthyány kúriából átalakított szálloda, amely a Zalai-dombság közepén helyezkedik el. A szálloda Kehidakustánytól 3, Hévíztől 8, a sármelléki Fly Balaton repülőtértől 12 km, a Balatontól 11 km-re található.Minden szoba fürdőszobás, televízióval és minibárral felszerelt. A szobák egyágyas, francia ill. különágyasak, 4 ágyas egylégterű ill 4 ágyas kétlégterűek. A hotel éttermével, bárjával valamint hangulatos mediterrán teraszaival várja a kikapcsolódni, pihenni vágyó vendégeket. A légkondicionálóval felszerelt konferenciaterem 30-35 fő számára biztosít elhelyezést.

A hotel minimum 2 éjszaka tartózkodás esetén belépőket biztosít naponta a felnőttek részére a kehidakustányi élmény –és termálfürdőbe/2km/, vagy a hévízi tófürdő /8 km/, / vagy zalaszentgróti /15km/ vagy a zalaegerszegi /24km/  élmény-és termálfürdő valamint Wellness Centrum /300m/ belépőt tartalmaznak 50%-os áron. Freewireless lehetőség biztosított a szobákban. A szálloda fedett és nyitott parkolási lehetőséget biztosít a gépkocsiknak. Bababarát szolgáltatásként babágyat, pólyázót, babatetőszéket használhatnak pici vendégeink. A nagyobb csemeték háromkerekű kerékpárral, kismotorral és kisautóval szórakozhatnak az udvaron. Frissítő aromamasszázs igényelhető a szállodában.

A szálloda főúri parkja ligetes, ősfás, természetvédelmi terület, ahol a ritkaság számba menő hatalmas lombhullató fák mellett található a környék csodálatos fája, egy 150 éves mamutfenyő. A parkban gyerekeknek játszóhely, felnőtteknek napozási, pingpongozási lehetőség biztosított míg a belső térben csocsozni lehet. A hoteltól igényelhető kerékpárral is bebarangolható a csodás környék. A szálláshely környezetében igénybe vehető szolgáltatások: vellness centrum, horgászat, lovaglás sétakocsikázás, sárkányrepülés, quadozás, buggyzás. Alkalmi rendezvényeket, esküvőket /70 főig/, céges tréningeket, szabadidős programokat szervezünk minden évszakban, minden időben.

Vendégeink a hoteltől néhány percre számtalan szórakozási lehetőséget találnak. Ilyen a Kehidakustány Élmény és Termálfürdő, Zalacsányban a horgásztó, lovaglási és túralehetőség, a hévízi termálfürdő, a wellness centrum, melyekhez a hotel kedvezményes belépőket biztosít

Képek a szálláshelyről: Platan Park Hotel adatlapja

Platan Park Hotel, 8782 Zalacsány, Csány u.10

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!