• 8790 Zalaszentgrót, Eötvös K. u. 3.
  Szállások     Zalaszentgrót     Fiáker Panzió

Fiáker Panzió - Zalaszentgrót

Zalaszentgrót, Fiáker Panzió

Fiáker Panzió, Zalaszentgrót


Fiáker Panzió

 

A Zala völgye szívében fekvő Zalaszentgrót érintetlen erdeivel és szemet gyönyörködtető dombhátaival idilli környezetet tár az idelátogatók elé. A Zala folyó két oldalán elterülő, nyolcezer lakosú település 1984-ben az országban századikként nyerte el a városi címet. Zalaszentgrót és környéke kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt: a változatos domborzati viszonyok, valamint a kiépített utak lehetőséget biztosítanak gyalog- és kerékpártúrák szervezésére; a messze földön híres, sokféle vadat rejtő zalai erdőket a vadászok, míg a Zalaszentgrót határában nemegyszer rekordméretű halakkal megörvendeztető tavakat a horgászok paradicsomaként emlegetik. A környéken emellett a lovassport szerelmesei is kedvük szerint tölthetik az időt. A tartalmas szórakozást városunk kulturális csoportjainak - fúvósok, néptáncosok - hagyományos rendezvényei, és fesztiváljai (Pogácsafesztivál, Öreg traktorok találkozója, Kultúrtivornya, Szüreti felvonulás, Puszika Oszika Csónaktúra és Flúgosfutam, stb.) teszik teljessé. Lehetőség van továbbá a táj szépségét nem nélkülöző bortúrákra. Ha feltöltődésre, valódi kikapcsolódásra vágyik, ajánljuk a város határában épült Szent Gróth Termálfürdő és Szabadidőközpont. A gyönyörű környezetben jelenleg 9 medence áll a fürdőzők rendelkezésére-ebből négy a szabadtéren, öt pedig a fedett uszodában illetve a létesítményhez csatoltan. A víz egyedülálló minőségére utal, hogy az egyik multinacionális üdítőitalgyár NaturAqua néven forgalmazott ásványvize is ugyanebből a vízbázisból származik. A környék változatossága és szépsége valamint a fürdő igényes kialakítása egyaránt vonzza mind a hazai, mind pedig a külföldi látogatókat.  Panziónktól 12km-re található a Kehida Termál, mely Varázslatos tájával és 49 ºC-os termálvizével évek óta turisták, pihenni és gyógyulni vágyók úti célja.

 

A Fiáker Vendéglő, Panzió, két kategóriában kínál szállás lehetőséget a kisvárosi pihenésre, a zalaszentgróti programokra, feltöltődésre, kikapcsolódásra, vagy éppen üzleti útra érkező vendégek számára:

  1. Hotel szobák:

Újonnan épült, **** Hotelnek megfelelően berendezett elegáns, tágas szállodai szobák. A Fiáker Panzió 6db Hotel szobája garantálja a megfelelő elhelyezést mind a családdal érkező, mind az üzleti útjaikon megpihenni vágyó Vendégeink számára. Hotel szobáink a város központjában, mégis csendes, nyugodt környezetben találhatóak. Új Hotel szobáinkat bevezető áron kínáljuk Kedves Vendégeinknek. Szobákban ingyenes Wi-Fi, 46 csatornás kábel TV, és szobaszéf áll rendelkezésre. A Panzió autóval könnyen megközelíthető, saját parkolóval rendelkezik. 3 Hotel szobánk légkondícionálat.

Éttermünk minden reggel 8:00h-tól várja Önt változatos, bőséges svédasztalos reggelivel.

A Fiáker Vendéglő, Panzió 11:30-22:00h-ig várja szállóvendégeinket gasztronómiai élményekre. Étlapunk arra hivatott, hogy ízelítőt adjon a nemzetközi gasztronómia ízvilágából, de nagy hangsúlyt fektetünk a tájjellegű ételekre is, helyi alapanyagokból. A kikapcsolódáshoz nélkülözhetetlen exclusive söröző, Á la carte étterem, bár  részlegeink különleges, helyi bor, pálinka kínálata, finom kávéi könnyen elcsábítják az ízvadászokat. Rendezvényeinkről, ajánlatainkról, Last Minute akcióinkról, és a környékbeli programjainkról érdeklődjön honlapunkon, facebook oldalunkon. A szállást, és az éttermi fogyasztást is rendezheti üdülési csekkel, étkezési jegyekkel, bankkártyával.

 

 

  1.  Turista szobák:

A Fiáker Vendéglő, Panzió tetőterében 4 db Turista szobát üzemeltetünk, melyben a környék legkedvezőbb árát nyújtva tudjuk vendégeinket elszállásolni. A hely adottságai miatt a szobák kisméretűek. Minden szoba 2 ágyas, Tv-vel felszerelt, külön WC és zuhanyzó tartozik hozzá.

Képek a szálláshelyről: Fiáker Panzió adatlapja

Fiáker Panzió, 8790 Zalaszentgrót, Eötvös K. u. 3.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!