• 8788 Zalaszentlászló-Szentmihálypuszta
  • 0036 30 268-0832
  Szállások     Zalaszentlászló     Vendégló a VándorLóhoz

Vendégló a VándorLóhoz - Zalaszentlászló

Zalaszentlászló, Vendégló a VándorLóhoz

Vendégló a VándorLóhoz, Zalaszentlászló


Lovas paradicsom a Zala völgyében
 
Szeretne korlátok nélkül lovagolni?
A háborítatlan természet növény- és állatvilágát lóháton felfedezni?
Szeretne lazítani, és megélni a család-és gyerekbarát szálláshely, az ízletes konyha és a finom, tájjelegű borok nyújtotta élvezeteket?

A festői Zalavölgyben fekvő szentmihálypusztai Lovardában a zalai dombok között mindezt megtalálja.
A régió legnagyobb lovardája a zalaszentgróti és kehiakustányi termálfürdők közvetlen közelében, Keszthelytől 25, Hévíztől 15 km-re fekszik. A 45 kiegyensúlyozott, jól képzett lovunk, szakképzett személyzetünk garantálják a feledhetetlen és határok nélküli lovas élményt úgy kezdő, mint haladó lovasok számára.

Panziónkban 19 zuhanyzós szoba áll vendégeink rendelkezésére.
Éttermünkben az eredeti magyaros ízek mellett a nemzetközi konyha ízeit is megtalálja.
Saját mangalica és szarvasmarha állományunk színesíti a programot - és az étlapot.
Lehetőségeink és adottságaink szerint minél szélesebb körben használjuk étel- és italválasztékunkban a helyi termékeket.
Biciklitúrákhoz vendégeink részére kerékpárt biztosítunk.
Amennyiben a szülők közösen szeretnének kilovagolni, gyermekfelügyeletet biztosítunk.
A közeli halastónál valamint a Zala folyón a horgászati lehetőség adott.

Szemináriumok és csapatépítés

 

Szeminárium termünk alkalmas 15-20 fős előadások, illetve bemutatók lebonyolítására. A teremhez tágas terasz is tartozik ami biztosítja, hogy a környező táj nyújtotta harmónia, teljes egészében átjárja az embert. Mindezek mellett, technikai felszereltségünk (projector, flipchart tábla) lehetővé tesz bármi nemű bemutatást, prezentációt.

 

Wellness

Az aktív pihenés mellett, próbálja ki wellness szolgáltatásainkat, kapcsolódjon ki masszázs, szauna vagy alakformáló tréning által. Lovas terápiával javíthat az ülőmunka okozta tartás és gerinc problémákon, enyhítheti a derékban és a hátban feszülő fájdalmakat. Kikapcsolódás, lemondások nélkül.

A nyári szünet ideje alatt hetes turnusokban táborokat szervezünk 10-17 éves gyerekeknek. Az egy hét alatt napi két alkalommal foglakozunk mindenkivel kora és előképzettsége szerint. Minden gyerek saját lovat kap a tábor idejére  mellyel a lóápolási feladatokat tanulják meg szakértő segítséggel. A szabadidőben különböző játékok mellett  segédkezhetnek kisállataink - kecske, mangalica, magyartarka marha - ellátásában.

Táborunkban magyar és német anyanyelvű gyerekek vegyesen vesznek részt, mely a nyelvtanulás legjobb módja. Testnevelő tanár és cselgáncs edző vezetésével naponta foglalkozásokat tartunk az esési technikák elsajátításához. Lovaskocsis kirándulás, esténként tábortűz színesítik a programot. Fakultatív programként a kehidai  vagy zalaszentgróti termál- és élményfürdőbe kirándulhatnak felügyelettel.
A tábor utolsó napján a gyerekek bemutatót tartanak a megszerzett lovastudásról. A szállás 3-4 ágyas zuhanyzós szobákban, az ellátás napi négy étkezéssel történik. Érkezés szombaton délután, hazautazás a szombat délelőtti bemutató után. Amennyiben lovaglónadrág és cipő nem áll rendelkezésre, hosszúnadrág és sportcipő kötelező.
Bukósisakot a helyszínen biztosítunk.
Panziónkban a gyerekeket kísérő szülők számára szabad kapacitásunk erejéig szállást biztosítunk, továbbá lovas szolgáltatásainkat is kipróbálhatják.
A minimális létszám 6 gyerek.
 
A teljes programm ára: 68.600.-Ft/fő
Napközis táborként: 48.800.-Ft/fő

Időpontok:
2011 június 18-tól szeptember 10-ig

Képek a szálláshelyről: Vendégló a VándorLóhoz adatlapja

Vendégló a VándorLóhoz, 8788 Zalaszentlászló-Szentmihálypuszta

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!