• H-8621 Zamárdi, Széchenyi u. 66.
  • 06/30/273-8640
  Szállások     Zamárdi     Platanus Panzió

Platanus Panzió - Zamárdi

Zamárdi, Platanus Panzió

Platanus Panzió, Zamárdi


A panzió bemutatása

Az 1999. évben történt felújítás után megnyíló panziónk a Nyárfa utca felől közvetlen lejárattal rendelkezik a Balaton legnagyobb -10 hektáros-, pázsitos-ligetes szabad strandjára.         

A panzió két különálló épületből áll, amely 15 db, 2-3 ágyas fürdőszobás-vendégszobával, étteremmel, 2 társalgóval, közvetlen a partra néző teraszokkal várja pihenni vágyó vendégeit.  A Széchenyi utca felöli "A" épületben található a recepció és az étterem, valamint 4 db háromágyas és 3 db kétágyas szoba.

A csendes környéken fekvő panzió kellemes pihenést kínál a nyugalomra vágyó és gyermekes családok számára, de akik a mozgalmasabb kikapcsolódásra vágynak, 5 perces kényelmes sétával elérik Zamárdi kikötőjét, ahol nyüzsgő esti programok várják az érdeklődőket.           

Vendégeink gépkocsijaikat az udvaron kulccsal lezárható parkolóban, vagy az utca felöli magánparkolóban helyezhetik el.

A Balaton felöli Nyárfa utcára néző "B" épületben az egységesen berendezett 8 db kétágyas szoba mellett, 2 terasz és 2 társalgó található, ahol SAT vételes TV készülékek állnak vendégeink rendelkezésére.

A panzióhoz tartozó 2200 m2 -es rendezett ápolt parkban asztalitenisz, tollaslabdapálya, biliárd, rex és lengőteke, valamint a gyermekek részére külön kialakított játszótér kínál szórakozási lehetőséget.  

A park fákkal lezárt csendes részén külön szalonnasütő-grillező helyet alakítottunk ki a nyáresték még kellemesebb eltöltésére.        
Különféle programok szervezésével és ajánlásával segítséget nyújtunk a szabadidő hasznos eltöltéséhez.  Különleges élményt jelenthet egy tihanyi kirándulás komppal, vagy a Zamárdi - Szántódpusztán található skanzen meglátogatása

INFORMÁCIÓ és HELYFOGLALÁS

  • Zentai Árpád
  • Tel/Fax: 06-1-275-7730
  • 06/30/9407-820

PLATANUS PANZIÓ címe:

  • H-8621 ZAMÁRDI
  • Széchenyi u. 66.
  • Tel/Fax: 06/84/348-726
  • 06/30/273-8640

Képek a szálláshelyről: Platanus Panzió adatlapja

Platanus Panzió, H-8621 Zamárdi, Széchenyi u. 66.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!