• Zamárdi, Munkácsy u. 11.
  • 06 30 / 9595-880
  Szállások     Zamárdi     Princess Hotel és Étterem

Princess Hotel és Étterem - Zamárdi

Zamárdi, Princess Hotel és Étterem

Princess Hotel és Étterem, Zamárdi


Szeretettel köszöntjük Önöket a vendégszerető, kellemes kikapcsolódást, feltöltődést ígérő PRINCESS HOTEL honlapján.  A HOTEL ZAMÁRDIBAN, 50 méterre a Balaton parttól és 5 km-re Siófoktól zöld övezetben, grillkerttel, elegáns ÉTTEREMMEL és  szabadidős programokkal áll az Önök rendelkezésére.

Zamárdi a Balaton déli partjának egyik legkönnyebben megközelíthető, kiváló adottságú üdülőhelye. Partközeli vize sekély, hamar felmelegszik, így a kisgyermekes családok igazi paradicsoma. A Hotel taraszáról, és a szabadstrandról nyílik a legnagyobb és legszebb kilátás a Tihanyi-félszigetre és az apátsági templomra.

A HOTEL teraszáról elénk tárul a BALATON kéklő víztükre.
A naplemente varázsolta "aranyhíd" a gyengén fodrozódó víz tükrén, felejthetetlen élményt nyújt a parton szemlélődőknek.

Komfort és kényelem

Sok ember a vagyonért feláldozza az egészségét, utána a vagyonát, hogy újra egészséges lehessen. Napjainkban egyre jobban előtérbe kerül az egészségmegőrzéssel kapcsolatos életmód kialakítása. A rekreációs, szabadidős és bakancsos-kerékpáros turizmus és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások iránt egyre jobban növekszik az igény. Egyre fontosabb lesz a mozgás a sport az életrend szerepe és a gyógyulás mellett a megelőzés. Ennek egyik kezdeményezője a PRINCESS HOTEL, ahol a Feng Shui alapelemeire épült harmóniában együtt lehet a természettel oly módon, hogy a környezet háborítatlan nyugalma mellett a legkedvezőbb küllemet és elhelyezést találtuk meg vendégeink kényelmét kiszolgáló egységek kialakításával. A Hotel parkja akadálymentesített, amely nem csak a kisgyermekkel érkező családoknak, de az idősebb korosztály számára valamint a mozgáskorlátozottaknak is biztosítja a zavartalan pihenés minden szükséges feltételét.
 
A hosszú tél nyomasztó hétköznapjaiból biztosan Önnek is jól esne egy kicsit elmenekülni. A PRINCESS Hotel mindezt biztosítja Önnek, hiszen egész évben várja a pihenésre és kikapcsolódásra vágyókat. A Wellnes részlegünkben beltéri medence, aroma-, infra szaunna, masszázs, Bioptron fényterápia is az Önök pihenését hivatottak szolgálni.
Pihenjen nyugodt környezetben a Balaton partján, s egy kis lazítás és felfrissülés után könnyebb lesz kivárni az első melengető napsugarakat is!


Szolgáltatásaink:

Szállodai szolgáltatás:

A vendégek az átlagtól nagyobb és izlésesen berendezett szobákban kerülenek elhelyezésre, melyekhez igényesen kialakított fürdőszobák csdatlakoznak. Valamennyi szobában rendelkezésre áll TV és telefon. Összesen 5 db. kétágyas és 2 három, illetve négyágyas szobában tudjuk vendégeinket kényelmesen elhelyezni. A padlófűtés kellemes hőérzetet biztosít.
 
Étkezőhelyi vendéglátás:

A nyári időszakban a külső teraszokon elhelyezett napernyők alatti aszalok és az épületen belül közel 200 fő étkeztetésére van lehetőség. A konyha felszereltsége megfelel a HCCP követelményeknek.

Az étteremben elegáns környezetben 40-50 fő tud egyidőben étkezni.

A teraszon elelyezhető grillsűtő élményekben gazdagítja a vendéglátást. A friss cukrászati termékek és a különleges recept alapján elkészített fagyalat a szolgáltatás minőségét javítják.
A betérő vendégek részére menű jellegű étkezést biztosítunk.

Wellnes szolgáltatás:

Az üvegfelületű társalgóban 35 m2-és medence biztosít kiváló lehetőséget a fürdőzésre a zord téli napokon, ikapcsolódást a hideg időszakban is.
 
A medencéhez tartozik a szauna, és masszázs szoba.
Nyáron a Balaton közelsége állandó fürdőzést biztosít, de az udvaron kiépítendő medence is lehetőséget ad a hűsölésre. A gyermekek megőrzésével és foglalkoztatásával a szülők gondtalanul élvezhetik a fürdőzést. A hosszabb kirándulásokat. A tréning szobában időközönkénti rendszerességgel életviteli tanácsadó kiselőadásokat szervezünk.
A kirándulások, a szabadidős programok a tartós élmények fokozását szolgálják.

Tréningek, szemináriumok, csapatépítő játékok:

Önismereti, személyíségfejlesztő tréningekkel és az üzleti életet átfogó képzési programokkal rendelkezünk, melyeket kis csoportos formában kívánuk lebonyolítani. Kíváló előadók és gyakorlatias tananyagok állnak rendelkezésünkre. A modulrendszerű képzések egymásra épülnek és bármikor tovább folytathatók, így a könnyen visszatérő vendégeink lehetnek. Jelenleg közel 30 féle képzési tematikával és azokhoz tartozó tananyaggal rendelkezünk.

Rehabilitációs szolgáltatásunk:

A szabad kapacitás lehetővé testzi, hogy alkalmanként, különösen a fő szezonon kivül egészségügyi, állapot javító szolgáltatásokkal nyerjük meg az egészségükkel törődő embertársainkat.

Szabadidős programok szervezése, lebonyolítása:

Vendégeink részére a bakancsos, kerékpáros és téli sport turizmus programjait előkészítjük, megszervezzük.

Rendezvények szervezése, lebonyolítása:

Hossteseink közreműködésével vállaljuk baráti, családi és céges összejövetelek szervezését, lebonyolítását.
Teljes kényelmet biztosítunk a családbarát pihenésre és kikapcsolódásra is.

Képek a szálláshelyről: Princess Hotel és Étterem adatlapja

Princess Hotel és Étterem, Zamárdi, Munkácsy u. 11.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!