• 9476 Zsira, Salamonfai u. 30.
  Szállások     Zsira     Napvirág-Ház

Napvirág-Ház - Zsira

Zsira, Napvirág-Ház

Napvirág-Ház, Zsira


A Napvirág-Ház az aktív vidéki kikapcsolódás, meghitt baráti, családi rendezvények ideális helyszíne. Vendégházunk parasztbarokk stílusban épült, autentikus eleme a pannon tájnak. A vendégházból láthatjuk az Alpok hegyvonulatait, élvezhetjük a jó levegőt, a vidéki környezet zöld varázsát. Kiépített kerékpárutakon felfedezhetjük a környéket, a határ túloldalán Burgenlandot, hazánkban Kőszegre, az Írottkő Natúrparkba, vagy a közeli Bükfürdőre kerekezhetünk.
A wellness szerelmeseinek páratlan élményben lesz részük, ha felkeresik a szomszédos határtelepülés Locsmánd /Lutzmannsburg/ Napfényfürdőjét /Sonnentherme/. A fürdő büszkélkedhet Közép-Európa leghosszabb vízi csúszdájával, speciális babyprogramjairól és Európában is páratlan kiépítettségű szaunavilágáról híres. Természetesen a környező programlehetőségeken túl élményekben gazdag perceket biztosít maga a Napvirág Vendégház is.

Étkezés: Házunk igény szerint reggeli szolgáltatást is biztosít, melynek költsége 1000 Ft/fő/nap. Szép idő esetén vendégeink tetőteraszunkon élvezhetik a nap első étkezését. A Napvirág-Háznak két közös konyhája van, amelyek közül az egyik a reggeli szolgáltatást igénybe vevők számára lett kialakítva, a másik pedig szabadon használható, hűtőszekrénnyel, evőeszközökkel, edényekkel, kávéfőzővel stb. felszerelt.

Szobák: A Napvirág-Házban 6 szoba és egy apartman áll vendégeink rendelkezésére. Szobáinkat kedvenc virágainkról, illetve a környezetünkben élő madarakról neveztük el, így a hozzánk betérő megszállhat a Margarétában, a Napraforgóban, a Tulipánban, a Rózsa stúdióban, a Gólya-lakban, a Fecskefészekben vagy a Cinege szobában. Valamennyi szobánkhoz külön fürdőszoba és televízió is tartozik. A szobák általában 2+2 fő befogadására alkalmasak, tehát minden szobához 2 személyes pótágy is tartozik. A Rózsa stúdió apartman, amely 6 fő befogadására alkalmas külön konyhával és fürdőszobával. Két földszinti szobánk, a Gólya-lak és a Tulipán szoba akadálymentesített, így ez a két szoba várja mozgásukban korlátozott vendégeinket.

Szolgáltatások: Házunk saját kerttel rendelkezik, melynek egyik részében játszóteret alakítottunk ki a gyermekek számára. Az udvar és a kert további részeiben ping-pong asztal, tűzrakó helyiség és működő kemence, valamint zárt parkolóhely is található. Sporteszköz és kerékpár kölcsönözhető. Szerdánként délután 3-tól 6 óráig gyermek-animációt tartunk, melynek során készségfejlesztő játékokkal, régi mesefilmekkel s a textilfestés rejtelmeivel ismerkedhetnek házunk apró vendégei.

Parkolás: A Napvirág-Ház zárt parkolóval rendelkezik.

Képek a szálláshelyről: Napvirág-Ház adatlapja

Napvirág-Ház, 9476 Zsira, Salamonfai u. 30.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!