Szállások     Abaliget     Zöld Mecsek Vendégház

Zöld Mecsek Vendégház - Abaliget

Abaliget, Zöld Mecsek Vendégház

Zöld Mecsek Vendégház, Abaliget

Abaliget

A Zöld Mecsek Vendégház a Mecsek szívében, Pécstől 12 km-re, Abaliget fő utcáján található. A ház egész évben kivehető, központi fűtéssel felszerelt. 100 m2-es alapterületen 3 külön bejáratú, egyenként 20 m2-es szoba található, melyek kényelmes, harmonikus berendezéseiknek köszönhetően kitűnő kikapcsolódásra, pihenésre adnak lehetőséget. A szobák két személyesek, de méretük miatt pótágyak is bőven elférnek bennük.

A Zöld Mecsek Vendégház összesen 10 fő kényelmes, kulturált elhelyezésére alkalmas. A vendégház ára fix, független a személyek számától. A konyha is 20 m2-es, teljesen gépesített (mosogatógép, mikro, kerámialapos tűzhely, kávéfőző stb.) és mindennel felszerelt. Az étkezőasztal 10 személyesig bővíthető.
A házhoz hatalmas gondozott kert tartozik, kerti kiülőkkel, tűzrakóhellyel, óriási füves területtel, melyet kizárólag a nyaralók használnak, akárcsak a házat. (a tulajdonos az utcában 20 házzal arrébb lakik) Az udvar, kert végében egy patak folyik, a patak túloldalán kezdődik az erdő. Ennek köszönhetően a kertben gyakori vendégek az őzek, rókák és számos erdei madár.

A Zöld Mecsek Vendégház környéke Pécs és a közismert Abaligeti Barlang látványosságain kívül széles körben kínál programokat. Gyönyörű kirándulásokat tehetnek a környező erdei túraútvonalakon, wellness fürdők várják a szomszédos Orfűn (2010-ben adták át) és Sikondán. A villányi borvidék fél órára van autóval. A horgászat szerelmeseinek a környéken (5-10 km-es körzetben) 4 horgásztó is rendelkezésre áll.

Bolt, étterem 3 percre. Abaligeti Szabadstrand 5 percre, a tóparti sétányon büfékkel.

Az országos Kék túra útvonala mentén fekszik Abaliget, gyalogos és biciklis túrázás egyaránt kivitelezhető.

A horgásztó a Vendégháztól 5 perc sétára található, éjszakai és bojlis horgászati lehetőséggel!

Az abaligeti cseppkőbarlang kiváló gyógyulást biztosít az asztmás betegek számára. (Az abaligeti cseppkőbarlang a Zöld Mecsek Vendégháztól 6-7 percre van gyalogosan)

Abaligettől 3 km-re található Orfű, ahol vitorlázási lehetőség, szőrfőzés, strand, lovaglási lehetőség, lovaskocsival sétakocsikázás.

30 km-en belül Villányi borvidék, Siklósi vár /a Tenkes kapitánya című film forgatási helyszíne/ Harkányi gyógyfürdő, pisztráng horgászati lehetőség, élményfürdők, Szigetvár, Barcs, Sikonda, a Dráván folyóvízi horgászat.

Pécs 12 km-re van Abaligettől, ahol közismerten számos látnivaló és élmény várja a látogatókat. (26 múzeum, többek között a Csontváry Múzeum, Mecseki Bányászati Múzeum, Vasarely Múzeum és képtár, török kori emlékek, állatkert, TV-Torony, Mecsekextrém park stb.)

A Vendégház közelében, az Abaliget Barlang mellett található az Abaligeti Kézművesbolt, ahol a Zöld Mecsek Vendégházban megszálló vendégek 5% kedvezményt kapnak minden termékre!

SZÉP kártyát elfogadunk!

Képek a szálláshelyről: Zöld Mecsek Vendégház

Zöld Mecsek Vendégház, 7678 Abaliget, Kossuth utca 43.

Zöld Mecsek Vendégház - Abaliget


Árak:
A Zöld Mecsek Vendégház bérleti díja személyek számától függetlenül:
előszezonban: 18.000 Ft/éj/ház (+ fűtés 2000 Ft/nap),
főszezonban 21.000 Ft/éj/ház

+ 250 Ft/fő idegenforgalmi adó 18 év felett.

Üdülési csekket elfogadunk!


Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!