• 8220 Balatonalmádi, Vöröshegyi út 19/B
  • 06/30/2161694
  Szállások     Balatonalmádi     Buday Üdülőház

Buday Üdülőház - Balatonalmádi

Balatonalmádi, Buday Üdülőház

Buday Üdülőház, Balatonalmádi


Aktív pihenés, szórakozás, kikapcsolódás,
 egy szép balatoni panorámás üdülőházban.

 Házunk Balatonalmádi egyik legszebb panorámás részén, a Vöröshegyi út 19. szám alatt található, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Balatonfűzfői öböltől a Siófoki Aranypartig. A Balatonnak ez az egyetlen olyan része, ahol a dombok által körülvett részén, szinte minden pillanatban más színben játszik a víz, s az öböl szélvédett előnyének köszönhetően gyönyörűen tükröződik vissza a környék csodálatos szépségű tája. Mindössze másfél kilóméterre a város központjától, mégis egy csöndes, nyugodt, zöldövezeti helyen építettük meg 2000-ben ezt a házat, mely kiválóan alkalmas méreténél és fekvésénél fogva, a tökéletes kikapcsolódás és pihenés biztosítására.
Ezt szolgálják továbbá még azok a szolgáltatások, melyeket nálunk a vendégek igénybe vehetnek, hogy üdülésük ne csak egy legyen a többi között, hanem egy olyan, emlékezetes, hogy legközelebb is visszahúzza Önöket a szívünk hozzánk. Ez egyben üzleti filozófiánk lényege is: Kiváló szolgáltatás, (mindenki számára) elérhető áron.
Ezért is ajánljuk és várjuk szeretettel elsősorban azon gyermekes családokat, gyermekeikkel együtt érkező baráti társaságokat, akik kulturált viselkedésük mellett, az épület állagát és berendezési tárgyait megóvva szeretnének egy kedvező lehetőséget kihasználni, hogy kimozdulhassanak megszokott környezetükből, s kicsit másképpen töltsenek el egy, vagy két hetet, esetleg pár napot, vagy egy hosszú hétvégét házunkban, ahol szinte mindenki megtalálja a kedvére való szórakozási lehetőséget.

A ház leírása:

Alagsor: 1 szoba 30 m2,  pingpong terem,1 35m2 társalgó Emelt földszint: konyha: hűtőszekrény, gáz, mosogató, grillsütő, WC, nappali: 50 m2-es, ülőgarnitúra, rex asztal, biliárdasztal. Első szint: 1 előszoba, konyha-nappali (90 m2), konyha: hűtőszekrény, gáz, mosogató, mosogatógép, kávéfőző, mikrohullámú sütő, nappali: ülőgarnitúra, TV-rádió, számítógép sarok, tusoló WC -vel,  Emelt első szint: 1 szoba franciaággyal, tusoló WC- vel Második szint: 1 előszoba, 1 szoba franciaággyal + 1 pótággyal, balkonnal Balatonra néző, 1 szoba franciaággyal + 2 db egyszemélyes heverő, TV-vel, beépített szekrénysorral, balkonnal hegyekre néző, 1 szoba kétszemélyes ággyal, szekrénysorral,  1 fürdőszoba sarokkáddal, WC -vel, mosógéppel.

A házhoz tartozó ingyenes szolgáltatások:

Medence, számítógép-használat, internet elérési lehetőséggel, pingpong-terem, füves futballpálya, grillező (kerti), hintaágy, napágyak, Rex, billiárd és egyéb benti játéklehetőségek, hazai és külföldi TV-adások vétele, parkolási lehetőség a teljesen bekerített területen belül

A házhoz tartozó költségtérítéses szolgáltatások:

Medence vízének soron kívüli cserélése, tisztítása: 5.000 Ft/alkalom. 

Rezsi: víz, villany, gáz használata, a mérőóra állása alapján

Kurtaxa: minden 18 évnél idősebb személynek kell fizetni. 2015-ben 450 Ft/éj volt.

Az ár tartalmazza: mosógép, mosogatrógép, játék és egyéb berendezések használatát

Név: Buday Csaba.

Képek a szálláshelyről: Buday Üdülőház adatlapja

Buday Üdülőház, 8220 Balatonalmádi, Vöröshegyi út 19/B

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!