• Bécs
  • Hotel

Hotel-Pension Continental

Hotel-Pension Continental, Bécs

Hotel-Pension Continental, Bécs

Szeretettel köszöntjük Önöket a HOTEL-PENSION CONTINENTAL-ban, ahol magyarul is beszélünk. Családias hangulatú szálloda-panziónk egy felújított iroda- és lakóház felső emeletein kellemes környezetben várja vendégeinket. Szállodánk a Marahilferstrassén, Bécs leghosszabb bevásárlóutcáján, a Gerngross áruház mellett található. Az állandóan megújuló és kiváló vásárlási lehetőségeket biztosító Mariahilferstrasse a két császári rezidenciát, a Schönbrunni kastélyt és a Hofburgot köti össze.

A szállodától 10 perces sétával elérhető a Szépművészeti és a Természettörténeti Múzeum, az újonnan létesült MuseumsQuartier, majd további néhány lépés a Hofburg, ahonnan a Kohlmarkt érintésével, a Grabenen keresztül a Stephansdomhoz juthatunk.

A szálloda megközelítése igen egyszerű, az utca túloldalán található a 3-as metróvonal állomása (U3 Neubaugasse / Stiftgasse-i kijárat). Ezen a metróvonalon utazhatunk átszállás nélkül a Westbahnhofhoz, Wien Mitte megállóhoz (repülőtéri vasúthoz átszállás), valamint az Erdberg nemzetközi buszállomáshoz. A Südbahnhoftól induló 13A autóbusz pont házunk előtt áll meg.

A szemközti Gerngross Áruház parkolóházában kedvezményesen tudunk parkolási lehetőséget biztosítani. Szállodánk egy saroképületben található a Mariahilferstrasse és a Kirchengasse sarkán. Bejárat: Kirchengasse l. Angolul, németül és magyarul is beszélő recepciónk naponta 5:30-23:00 között várja Önöket az első emeleten, ahol ingyenes internetezési lehetőséget is biztosítunk. A késői érkezést kérjük előre jelezni. A ház mozgássérült vendégek elszállásolására sajnos nem alkalmas.

Képek - Hotel-Pension Continental, Bécs

Hotel-Pension Continental - Bécs Hotel-Pension Continental - Bécs Hotel-Pension Continental - Bécs Hotel-Pension Continental - Bécs Hotel-Pension Continental - Bécs Hotel-Pension Continental - Bécs Hotel-Pension Continental - Bécs Hotel-Pension Continental - Bécs Hotel-Pension Continental - Bécs Hotel-Pension Continental - Bécs Hotel-Pension Continental - Bécs Hotel-Pension Continental - Bécs Hotel-Pension Continental - Bécs Hotel-Pension Continental - Bécs

Kapcsolat felvétel, üzenet küldés

 
 
 

11964 Megtekintés
  • Parkoló
  • Bécs

Szállás Bécs, Hotel-Pension Continental

A szálláshely elérhetőségei

Szallas: Hotel-Pension Continental  

(+431) 523-24-18

Szallasok: Bécs  

hotel.continental@chello.at

Árak


Nincs megadva ár.

Térkép

Hotel-Pension Continental