• 2051 Biatorbágy Nagy u 50.
 • 20/9861649
  Szállások     Biatorbágy     Gida-udvar

Gida-udvar - Biatorbágy

Biatorbágy, Gida-udvar

Gida-udvar, Biatorbágy


Panzió

A Gida-udvar emeletén található :

2 Apartman és 6 szoba amely összesen 18 főnek biztosít helyet ( +6 pótágynak ).

Mindegyik szobában található fürdőszoba, WC, kábeltévé, és internet. A panzió rendelkezik zárt parkolóval is. A szobák ára éjszakánként  Ft-tól reggelivel, ami kontinentális jellegű, 7-10 óráig lehet elfogyasztani. A szobát 14 órától lehet elfoglalni, és másnap 10 óráig kell elhagyni.. Szobafoglalás interneten vagy telefonon. 

Munkásszállás igényesnek!

Udvar

A Gida-udvarnál már a portálkialakítás is belépésre hívogat. Mónika Szépség Szalon, Fodrászat, Bronzárium kínálja nívós szolgáltatását. Beljebb, az épület fő részében, az átriumos udvar található.

A létesítmény fő élettere az udvar, amely késő estébe nyúló kellemes kikapcsolódást nyújt mindenkinek és sokrétű tevékenységnek ad helyet: rendezvények, koncertek, kiállitások, konferenciák, esküvők, hangversenyek, versmondó találkozók, jazz klub, talk show, mulatságok stb...

Étterem

Az Őz Kft. által, családi formában működik a Gida-udvar étterme, ami 50 férőhelyes, de igény szerint 150 főre bővíthető. Családi események, születésnapi bulik, üzleti vacsorák, ebédek lebonyolítására alkalmas.

A ház különlegességei:

 • Fácán leves
 • Ököruszály leves
 • Gida tál **
 • Szarvaspökölt
 • Nyakas tál *
 • Gida kocka 

Esküvő

Az esküvők megrendezését 130 főig tudjuk biztosítani, elrendezés asztaloknál, érkezéskor vendégváró aperitif több esküvői menü választási lehetőséggel.

Hagyományos, magyaros esküvői menü:

 • Leves tálban felszolgálva,
 • egyes sültes tál, vegyesköret, savanyúság,
 • Éjféli egytálétel,

Svédasztalos esküvői menü :

 • Hideg előétel,
 • Leves tálban,
 • Meleg ételek és desszertek büfé asztalról.

Kérésre vőfélyt, zenekart, tudunk biztosítani és a díszítést is vállaljuk.

Az ifjú párnak szobát biztosítunk.

Fürdő

A fürdővárosként elismert Budapest közelében, a régi fürdőkultúrát szeretné a tulajdonos újra méltó rangjára emelni itt az alagsorban található római stílusban épített kétmedencés fürdőben, ahol úszásoktatást, fürdő-partit is vállalunk.

Úszásra alkalmas medencéje 25 C°-os hűsítő vizét kínálja a szaunából kijövő vendégeknek. 

Presszó

Az udvarból nyílik a Gida presszó, ami társasági életünk elengedetlen helye, mely recepció is. Ez a dohányzó része az épületnek. Reggelente itt zajlik az ébredés kávé vagy cappuccino mellett, és az elmaradhatatlan reggeli. Kerthelysége tavasztól őszig késő éjjelig elhúzódó beszélgetéseknek ad helyet. (25 főig. )

Kisterem

A Gida-udvarnak ez a része különféle konferenciáknak, előadásoknak, találkozóknak, partiknak, bemutatóknak, továbbképzéseknek és rendezvényeknek tud igényes helyet biztosítani.

A termek légkondicionáltak, televíziót, diavetitőt, internetet igény szerint biztosítunk.

Partiszervíz

Kiszállítással : céges állófogadások, kerti partik étellel, itallal és eszközzel való ellátását biztosítjuk. 

Pezsgőfürdő

A fürdővárosként elismert Budapest közelében, a régi fürdőkultúrát szeretné a tulajdonos újra méltó rangjára emelni az alagsorban található római stílusban épített kétmedencés fürdőben, ahol úszásoktatást és fürdő-partit vállalunk.

Melegvizes medence 31 C°-os, hidro-, és légmasszázzsal.

Rendezvények

A Gida-udvar kiváló lehetőséget nyújt rendezvények szervezésére. Asztalos ülő 150 főig, szinpados 250 főig, állórendezvényekre 300 főig, melyek teljeskörű lebonyolítását, díszítését vállaljuk. 

Térkép

Biatorbágy Pest megye nyugati részén a Bécs-Budapest főközlekedési utak mellett fekszik. Az M1-es autópályán Bécs felöl haladva a 21-es zsámbéki leágazásnál jobbra kanyarodva, egy rövid szakasz után az 1-es főközlekedési út keresztezése után balra, a festői szépségő halastó mellett kanyargó útra fordulnak, mely egyenesen elvezet a katolikus temlomtól 200 méterre fekvő Gida-udvarhoz. A Budapestől érkezőnek az M1-es úton M0-ás előtti budaparki leágazásnál kell az 1-esútra letérni, melyről az az ipari vállalkozásokat elérve kell a körforgalomnál balra kanyarodni. A Viadukt alatt a falu főútján haladva, annak a végén tűnik fel a Metternich-kastély, ahol balra fordulva jutunk úti célunkhoz, a Gida-udvarhoz.


Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!

A panziókról általában

Panzió, panziók, fogadók belföldönA panzió olyan kereskedelmi szálláshely, amely szállást, ellátást, valamint ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújt a szállóvendégek részére. A legtöbb panzió egész éven át vagy idényjelleggel, folyamatosan napi működéssel, megszakítás nélkül üzemel. A panzió megnevezés helyett a fogadó név is elterjedt ennél a szállás típusnál. A panzióban a nap 24 órájában ügyeleti szolgáltatást nyújtanak, van recepció és legalább 2 telefonszám, gyakran wifi szolgáltatás és parkoló is. Egy panzióban lehetnek 1, 2 vagy 3 ágyas szobák. Létezik I. II. és III. osztályú panzió is, II. besorolásban már reggeli is van, és általában presszó. Kiadó panziók keresése.