• Bogács
  • Panzió

Silver Thermál Panzió

Silver Thermál Panzió, Bogács

A Silver Thermál Panzió és Vendégházak a bogácsi fürdőtől 500 m-re, a Zöldvár-tető fenyvese alatt, csendes, nyugodt, családias környezetben várja vendégeit.

Szállás a panzió épületében:
2, 3 ágyas zuhanyzós/WC-s, televízióval felszerelt szobákban, továbbá 2 db 2 ágyas szobákból álló, két légterű zuhanyzós/WC-s, televízióval felszerelt szobákban.
Szállás a vendégházakban:
4 ágyas, fürdőszobás, fűthető faházakban(gázkonvektor). Minden szoba televízióval és hűtőszekrénnyel felszerelt.
A szállásdíj tartalmazza az Áfa-t. Az idegenforgalmi adó (IFA) külön, a helyszínen fizetendő:  280.-/fő/nap (18-70 éves korig). Félpanziós ellátás esetén kibővített büfé reggelit és kétfogásos, kötött menüs vacsorát szolgáltunk fel.
A szobákat az érkezés napján 14. 00 órától lehet elfoglalni és a távozás napján 11. 00 óráig kérjük elhagyni.
Foglalási szabályzat:
A foglalás e-mailben történik, melyre visszaigazolást küldünk. Foglalási előleg 30 %. .A szállásdíj további részét kérjük az érkezés napján kiegyenlíteni!
Lemondási feltételek:
Lemondás esetén az előleget nem áll módunkban visszatéríteni, ez a foglalás biztosítéka!

Szolgáltatásaink:

  • étterem
  • különterem
  • finn szauna
  • ping-pong asztal
  • tűzrakóhely
  • gyerekjátszótér
  • zárt parkoló

A panziótól nem messze található a Bogácsi Termálfürdő, mely a pihenni és gyógyulni vágyó vendégeket télen-nyáron fogadja. Területén 5 db gyógyvizes medence (34-38 0C) és 1 db feszített víztükrű úszó-medence (24-26 0C) található. A 485 m mély termálkútból nyert kénes gyógyvíz hatékonyan segíti a reuma, izületi és mozgásszervi betegségek, légcsőhurut, nőgyógyászati, egyes gyomor-, epe- májbetegségek, bőrbetegségek gyógyulását, valamint törések utókezelésénél is alkalmazható. A fürdőhöz kapcsolódó szolgáltatások színvonalasak, a kispénzű vendégek számára is megfizethetők, annál is inkább, mert a balneológiai gyógykezelések az OEP támogatásával is igénybe vehetők.

(A település környéke is gazdag gyógyvizekben. Mezőkövesd Zsóry Fürdő, Egri Termálfürdő, Törökfürdő, Egerszalók Termálfürdő, Miskolctapolca Barlangfürdő, Tiszaújváros Élményfürdő.)
A Bükki Nemzeti Park gazdag madár- és állatvilága, páratlan természeti öröksége ragyogó alkalmat nyújt kisebb-nagyobb kirándulásokra, gyalogtúrákra. A természetjáróknak, téli sportok kedvelőinek, horgászoknak vadászoknak egyaránt kiemelkedő lehetőséget kínál az év minden hónapjában. A táj szépsége, tiszta, jó levegője a Bükk-hegység közelsége miatt Bogács, a pihenni, kikapcsolódni és gyógyulni vágyók széles rétegeinek ideális üdülőhelye. A túrák nem nehezek, gyerekek és idősebbek egyaránt kényelmesen teljesíteni tudják. A Szoros – patak felduzzasztásával a fürdőtől 300m-re létesült mesterséges tó ma horgászparadicsom. A tóban telepített halak horgászhatók: törpeharcsa, csuka, ponty, keszeg, amur. Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit Bogácson.
A gasztronómia kedvelői is szívesen látogatnak ide, az éttermek asztalain szerencsésen ötvöződnek a frissen elejtett bükki vadakból készült ételek a hagyományos fogásokkal. Bükk-aljai Borvidék tradícióját, jó hírét szolgálják a borospincék. A riolit-tufába vájt kiváló mikroklímájú pincékben érlelik a bogácsi szőlőhegyen termelt tüzes borokat, amelyeket a vendégek végigkóstolhatnak.

Kirándulási, kikapcsolódási lehetőségek a környéken:

Bogács: strandolás/termálfürdőzés, éjszakai fürdőzés péntekenként, ismerkedés Bogáccsal: Cserépi úti pincesor, kaptárkövek, Árpád-kori templom, Lepkemúzeum, Tájház, séta a Millenniumi kilátóhoz vagy a közeli horgásztavakhoz. Horgászat, vadászat.

Noszvaj - Síkfőkút (4-6 km): Református templom, De La Motte kastély és a díszparkja, Gazdaház (süteménykészítés), pinceházak, barlanglakások, csónakázás, túra az Attila forráshoz, Kánya Patak forrásvidéke, kaptárkövek.

Cserépfalu (4 km) Bükkzsérc (8km):
Hór - völgye, faszénégetők,  Hór-patak, Tájház, kaptárkövek, pincesorok, Ódor várrom, Subalyuki ősember barlang, és Subalyuk Múzeum, Cserépfalvi Imre emlékszoba, lovas sétakocsikázás. (kérésre leegyeztethető)

Mezőkövesd: (11 km): Városnéző séta (3-3,5 óra). Javasolt útvonal:  Szent László Templom, Közösségi Ház, Szent László tér,  Matyó Múzeum, Hősök tere, Hadas városrész (régi település szerkezetét megőrző, skanzen jellegű városrész), Bútorfestő, Hímző, Mézeskalácsos, Némi Művészetek Háza és Táncpajta, Kisjankó Bori Ház, Tulipános hímző Műhely, Üvegcsiszoló, Festőművész - Szövő, Tűzzománcos ház, Fazekas, Mezőgazdasági Gépmúzeum További látnivaló: Mária és a szentek barokk szobor-csoport, két, egykori török birodalmi határjelző oszlop, “Kavicsos”-tó és Szabadidőpartk,   horgásztavak a bogácsi és a déli elkerülő út mellett, Zsóry-fürdő.

Eger: (15 km): Bazilika, a Vár és múzeumai, Minaret, Szent Antal templom, Dobó tér, Egri képtár, Fazola-kapu, Egri Termál- és Élményfürdő.

Egerszalók: (24 km): Egerszalóki Gyógy és Wellnessfürdő, Egerszalóki-tó
Demjén: Termálfürdő
Szilvásvárad (40 km): Szalajka-völgy, Istállóskői-barlang, Erdei kisvasút.

Kapcsolat felvétel, üzenet küldés
 
 
 

4.6 /5

Értékelés

8304 Megtekintés
  • Gyerekbarát
  • Bogács

Szállás Bogács, Silver Thermál Panzió

A szálláshellyel az adatlapon található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével veheti fel a kapcsolatot!

Árak


Nincs megadva ár.

Térkép

Silver Thermál Panzió