Szállások     Budapest XI. kerület     Family Buda Apartman

Family Buda Apartman - Budapest XI. kerület

Budapest XI. kerület, Family Buda Apartman

Family Buda Apartman, Budapest XI. kerület

Budapest XI. kerület

Family Buda Apartman – Budapesti szállás családosoknak.

Apartmanunk a nyugalom szigete a nagyvárosi nyüzsgésben!
Tökéletes szállás Budapesten családoknak, barátoknak, pároknak…

Olyan szállást kínálunk a jó levegőjű, csendes Budán, amiben otthon érezheted magad, nem feszélyez semmi, elférsz kényelmesen és minden közel van. A legfontosabbak ami kellhet: Mosógép, teljesen felszerelt és gépesített konyha, internet számítógéppel ha kényelmesen akarsz böngészni, WIFI, Smart LCD TV, sok játék és könyv, ha gyerekekkel jönnél....

Az egyetem közelsége miatt sok kis bolt, olcsó kifőzde található a szomszédos utcákban. Nem messze az ALEE bevásárló központ minden igényt kielégít, mellette hatalmas zöldség piaccal. 

Tömegközlekedés talán itt nyújtja a legtöbb járatot. 17-et számoltam össze, de a 4-es metró 2 megállója is itt van közel. Szinte bárhová eljutsz innen gyalog, vagy átszállás nélkül.

Ha kocsival jönnél, a szomszédos utcákban ingyen parkolhatsz. A ház előtt csak munkaidőn kívűl ingyenes a parkolás. Munkanapokon 8-18-ig fizetős sajnos, de ma már a városban szinte mindenhol fizetni kell érte.

A Gellért tér csak 5 perc gyalog. Itt van a Gellért fűrdő, innen átsétálhatsz Pestre a Szabadság hídon, vagy itt lehet felszállni a BKV hajóra is. Itt van a 4-es metró egyik megállója is. Innen érdemes felsétálni a Citadellához és megnézne fentről Budapestet. Ha a másik olddalon jöttök le, akkor közel van a Budai vár, a Rudas fűrdő, illetve innen már nincs messze a felújított Ferenciek tere az Erzsébet hídon átsétálva, vagy a szintén nemrégiben felújított Várkert Bazár, ahol liftekkel is feljuthatsz a várba. Ez itt talán a város legszebb, legélhetőbb része.

A lakást a képeknél mutatom be, illetve átkattintva a honlapomra egy 3D sétán is körbejárhatod a lakást, igaz azóta már a konyha megújult.

(Ha pici még a gyermek tudunk számotokra hálós kiságyat, etetőszéket, matracot is adni. A vízforralóval és a mikróval gyorsan tudtok melegíteni valamit neki. Tervben van még pár apróság, hogy semmit ne kelljen cipelni, ha messziről jöttök.)

Szép Kártya elfogadóhely vagyunk (OTP, MKB, K&H). Fizethetsz még készpénzzel vagy átutalással is. Bankkártyát sajnos nem tudunk elfogadni.

Ha kérdésetek támadna, keressetek bizalommal. Szívesen segítek bármiben!

Jó időtöltést kívánok minálunk!

 

Képek a szálláshelyről: Family Buda Apartman

Family Buda Apartman, 1111 Budapest, Stoczek utca 11. 5. emelet 3.

Apartmanunk a nyugalom szigete a nagyvárosi nyüzsgésben!


Vendégek(felnőttek)       Főszezon(Június 1- Július 14-ig)     Csúcs szezon (Július 15- Augusztus 31.)Utószezon     Szezonon kívül(Január 5-február 28-ig)
1-2 fő                                     15800                               18000                                      14800                 13800
3 fő                                         17700                              20000                                      16700                 14900
4 fő                                         19600                              22000                                      18600                 15800
5 fő                                         21500                              24000                                      20500                 17700
6 fő                                         23400                              26000                                      22400                 19600

Ár, ha gyermekek is jönnek:
Fenti táblázat szerinti ár a felnőttek számának figyelembevételével +
Gyermek felár: 1000 Ft / gyermek / éjszaka

Tartózkodásonként egyszeri 7500 Ft takarítási költség

Légkondicionálás (opcionális): 1500 Ft/nap

Június 1- augusztus 31-ig 1 éjszaka foglalót is kérünk átutalni, amiről majd külön értesítést küldünk.

Áraink tartalmazzák az idegenforgalmi adót, törölköző és ágynemű használatot valamint korlátlan internet elérést is biztosítunk.december 27-január 4. Szilveszter                      Érdeklődjön!

Utószezonban minimum 2 éjszaka, Főszezonban minimum 3 éjszaka, Szilveszterkor minimum 4 éjszaka foglalható.


Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!