• Budapest
  • Hotel

Alfa Art Hotel

Alfa Art Hotel, Budapest

Kellemes, csendes, természetes környezetben, közvetlenül a Duna parton szeretettel várja Önt igényesen felújított szállodánk, az Alfa Art Hotel*** Superior.

A szálloda 42 légkondicionált szobájában telefon, TV, minibár, internet elérés, szobai széf, újonnan berendezett fürdőszoba található. Hazai és nemzetközi specialitásokat kínáló étterem és látványkonyhás terasz szolgálja vendégeink kényelmét.

A három korszerűen kialakított, modern technikával felszerelt légkondicionált, többfunkciós konferencia ill. rendezvényterem kiváló lehetőséget kínál szakmai továbbképzések, tréningek megrendezésére. Családok, baráti társaságok, összejövetelek, esküvők és bankettek kellemes helyszíneként is ajánljuk szállodánkat. A hotelhez tartozik egy 12.000 m2-es kert, mely kiválóan alkalmas sportolásra, pihenésre, csapatépítő programokra.

Ismerje meg a magyar kortárs művészet remekeit!
Szállodánk különlegessége az ART jelleg, mely szeretettel várja a művészetek kedvelőit, hogy megismerjék az 1960-70-es évek magyar festőinek eredeti művészeti alkotásait. A festményekből kiállítás tekinthető meg a Galériában és a helyszínen meg is vásárolhatók a Vendégeinknek megtetszett alkotások. Hangversenyek, időszaki képzőművészeti kiállítások teszik majd színesebbé, érdekesebbé a művészet sokszínű palettáját.

Szolgáltatásaink:
Szobák: Standard  25 db,  superior  14 db,  (mozgássérült  2 db),  executive  2 db,  apartman  1 db.

Étterem: Exclusive étterem  160 főre,  grill terasz  80 főre.

Konferencia, rendezvénytermek:   Csontváry terem 120 főre, Ferenczy terem 50 főre, Hollósy terem 40 főre.

Rekreációs szolgáltatások: kerékpárút, kerékpárbérlés, infra- és finn szauna, jogging útvonal, biliárd, darts, tenisz, tollaslabda, asztalitenisz, szabadtéri kispályás futball, kajak, kenu, evezés, streetball.

A szálloda közelében található szolgáltatások:  strand (Aquaworld, Római fürdő), Római Teniszakadémia Sport- és Wellness Központ.

Egyéb, kiegészítő szolgáltatások: menetrendszerinti hajójárat a belvárosba, városnéző programok szervezése, taxitranszfer (Rádió taxi - belváros, repülőtér, Szentendre).

Kapcsolat felvétel, üzenet küldés
 
 
 

4.6 /5

Értékelés

48885 Megtekintés
  • Klíma
  • Budapest

Szállás Budapest, Alfa Art Hotel

A szálláshely elérhetőségei

 
36-1-453-0060
 
reservation@alfaarthotel.hu

Árak


Nincs megadva ár.

Térkép

Alfa Art Hotel