• Budapest
  • Hotel

Walzer Hotel

Walzer Hotel, Budapest

Walzer Hotel, Budapest

Az épület - kastély jellegét megtartva - 2009-ben teljes átalakításon és felújításon esett át.
A 28 szoba modernizálása mellett a kényelmet szolgálja az újonnan kialakított szauna, kondicionáló terem és masszázs részleg. A vendégek ellátásáról a kellemes hangulatú, kb. 80 fő befogadására alkalmas étterem, illetve a bár gondoskodik.
Két konferenciatermünk hangszigetelt, így akár egybe nyitva, akár párhuzamosan folyó különböző rendezvények befogadására is alkalmas.
A tavasztól őszig nyitva tartó kerthelyiség illetve saját parkoló teszi még kellemesebbé az itt tartózkodást.

Szállodánk kitűnő választás, ha Ön...

üzleti megbeszélés, meeting, tréning, esküvő, szeminárium, konferencia, kongresszus, termékbemutató, partnertalálkozó, bankett, bál, vagy bármilyen más rendezvény megszervezéséhez ideális helyszínt keres.
A rendezvények zökkenőmentes lebonyolítását két konferenciaterem, étterem ,kerthelység, és modern konyhatechnológia biztosítja!

A földszinten található konferenciatermek a kerttel egy nyugodt és hangulatos környezetet teremtenek. A nagyterem színházszerű ültetéssel 60 főre alkalmas, míg kistermünkben széksorosan 25, U-alakban 15 főt tudunk elhelyezni. Felszerelés: Flip-chart, projektor, vetítővászon, hangosítás.

A konferencia résztvevőinek étkezéseit és kávészüneteit külön helyiségben, illetve a kertben bonyolítjuk le.
A szálloda szaunája és kondicionáló részlege is vendégeink kényelmét szolgálja.

A lehetőségekről és kedvezményekről tájékozódjon munkatársunktól.

Az étterem

Hangulatos, légkondicionált 70 fős éttermünk, a 30 fős különteremmel és a madárcsicsergéssel telített zöldövezeti kerthelyiségünkkel egyedi nyugalmat, kikapcsolódást biztosít a lüktető nagyvárosi forgatag ellensúlyozására.

Modern konyhatechnikánknak köszönhetően a megszokott ízeket egészséges, 90%-ig zsír- és olajmentesen készítjük el, az ételek vitamin tartalma 65%-kal magasabb, mint a hagyományos főzési módok alkalmazása során.

Éttermünk a megszokott, "a'la carte" szolgáltatáson kívül igény szerint csoportok részére svédasztalos, vagy menüs rendszerű kiszolgálást is biztosít.
Vendégeinknek a magyar és a nemzetközi konyha remekeit, valamint a híres hazai borok széles választékát kínáljuk. Állandó vendégeink részére heti menüt biztosítunk, előfizetéses formában.

Nyitva tartás: naponta 12-22 óráig, nem csak szállóvendégeink részére.

Képek - Walzer Hotel, Budapest

Walzer Hotel - Budapest Walzer Hotel - Budapest Walzer Hotel - Budapest Walzer Hotel - Budapest Recepció Étterem Szoba Szoba Szoba Fürdőszoba Fürdőszoba Walzer Hotel - Budapest Terasz Szauna Szauna Kondi terem

Kapcsolat felvétel, üzenet küldés

 
 
 

17575 Megtekintés
  • Parkoló
  • Klíma

Szállás Budapest, Walzer Hotel

A szálláshellyel az adatlapon található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével veheti fel a kapcsolatot!

Árak


Nincs megadva ár.

Térkép

Walzer Hotel