• 5465 Cserkeszőlő, Thermál Lakópark
  • 06-30/269-6930
  Szállások     Cserkeszőlő     Thermál Lakópark

Thermál Lakópark - Cserkeszőlő

Cserkeszőlő, Thermál Lakópark

Thermál Lakópark, Cserkeszőlő


APARTMANOK KIADÓK!

Cserkeszölőben, a fürdőtől 300 m-re, a Thermál Lakóparkban 40  ill. 60 m2-es apartmanok egész évben kiadók. Az apartmanok nagyságtól függően 2-6 fő részére kényelmes pihenést biztosítanak. Mindegyik apartman felszerelt konyhával, hűtővel, Tv-vel, termálvizes fürdőszobával, terasszal rendelkezik.

A lakópark kismedencével, saját udvarral rendelkezik, valamint saját parkoló áll a vendégek rendelkezésére, melyet az általunk adott parkoló kártya használatával vehetnek igénybe. Néhány apartmanhoz pedig mélygarázs igényelhető. A közelben éttermek, üzletsor és élelmiszerbolt is található.

Az árak apartmanonként, a személyek számától, valamint az eltöltött éjszakák számától függően változnak. Érdeklődjön ügyintézőnktől, vagy tekintse meg honlapunkat a további részletekért!

ÜDÜLÉSI CSEKKET ELFOGADUNK!

Képek a szálláshelyről: Thermál Lakópark adatlapja

Thermál Lakópark, 5465 Cserkeszőlő, Thermál Lakópark

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!

Az apartmanokról általában

Apartmanházak, apartmanok belföldönAz apartman egy kényelmes különálló lakrész, amely több, igényesen berendezett helyiségből álló épületrész vagy lakosztály. Az apartman egy nagyobb épület önálló épületrésze, illetve egy szálloda egyben kiadható lakrészét is hívhatjuk apartmannak. Gyakran egymás mellett több apartman is található, akár több emeletes épületben, szállodában, vagy egyszintes apartmanházban. Sok helyen egymás mellett állnak az apartmanok, erkéllyel és szép kilátással. Egy négytagú család általában kényelmesen elfér egy apartmanban. Ez az egyik legnépszerűbb szálláshely típus, sokan keresnek apartmant. Az ország bármely részén található kiadó apartman.