• Eger
  • Hotel

Hotel Szent István***

Hotel Szent István***, Eger

Hotel Szent István***, Eger

Hotel Szent István*** bemutatkozás


Szállodánk a nagy történelmi múltú, műemlékeiről, gyógyfürdőjéről, borairól híres városban, Egerben található.

Az épület- komplexum a Gárdonyi Géza Egri csillagok című regénye által világhírűvé vált egri vár fölött, a belvárostól 15 percre, egy 6000m2-es parkosított zöld területen fekszik.
Az öt különálló épületben kétágyas pótágyazható szobák, 2, 3, 4 fős apartmanok, valamint egy 130 m2-es luxuslakosztály várja vendégeinket.
Minden szobában és apartmanban színes televízió, telefon és légkondicionáló berendezés, s persze a családias környezet és tiszta levegő nyújt ideális körülményeket a pihenéshez, kikapcsolódáshoz.
A szobák mindegyikében található minibár, az apartmanokban főzési lehetőség is biztosított.

Visszautal Eger múltjára a szálloda-komplexum alatt húzódó alagútrendszer, amely bár nem a török időkből származik, mégis képes a régmúlt korok hangulatát felidézni.

A szálloda parkjában helyet kapott egy hangulatos kis kápolna, amely remek lehetőséget biztosít romantikus esküvők, koncertek, hangversenyek lebonyolítására.

Az étteremmel és wellness részleggel egy épületben található 120 fős konferenciatermünk rendkívül alkalmas vállalati rendezvények, tréningek, találkozók, ünnepségek, bálok és lagzik megrendezésére.

Az étterem pazar étel- és italválasztékával csalogat, a wellness egység pedig az ellazulni vágyóknak kínál programot.

2015-ben megújult wellness komplemunk, mely a különleges alagútrendszeren is megközelíthető. Korlátlan használhatják kedves Vendgégeink a medencéket: úszó-, pihenő-, élmény- és masszázsmedence, pzsgőfürdő, gyermekmedence. Szaunavilágunkban megtalálható: finn szauna, tradícionális gőzfürdő, sóterápiás bioszauna, aromakabin, az országban egyedülálló oxigénnel dúsított sóbarlang és dézsazuhany. Jó idő esetén a kültéri úszó- és gyermekmedence, valamint a napozóterasz is igénybe vehető.

A hotel alatt egy exkluzív környezetű Bormúzeum - Bortrezor került kialakításra. Vendégeink megismerhetik az egri borvidék neves borászainak és pincészeteinek díjnyertes borai mellett hazánk más borvidékeinek jellegzetes italait is. A nemes nedűk mellé steakek, kemencés ételek, magyaros pörköltek, készételek rendelhetőek.

A Hotel Szent István 2004. április 09-én nyitotta meg kapuit, új színfoltot teremtve ezzel Eger város tradicionális és méltán népszerű idegenforgalmi kínálatában.

Az eddig eltelt idő során szállodánk törekedett a Vendégek mind magasabb színvonalú kiszolgálására, melynek érdekében szolgáltatásaink számát és minőségét folyamatosan fejleszteni igyekeztünk, és igyekszünk az elkövetkezendő esztendők során is.

Munkánkat nagyban segítették a Vendégektől érkező pozitív visszajelzések, melyek világossá tették számunkra, hogy érdemes munkálkodnunk, és melyek folyamatosan átsegítenek minket az esetlegesen nehéz pillanatokon is.

Szállodánk fő célja nem csupán a klasszikus "vendéglátás" megvalósítása, hanem a minden igényt kielégítő "Vendégül látás"!

Hotel Szent István***
3300 Eger

Képek - Hotel Szent István***, Eger

Hotel Szent István - Udvar Mediterrán Étterem Finn szauna Udvar Sóbarlang Szoba Alagútrendszer Hotel Szent István - Uszoda Hotel Szent István Bormúzeum - Bortrezor Hotel Szent István

Kapcsolat felvétel, üzenet küldés

 
 
 

23646 Megtekintés
  • Gyerekbarát
  • Eger

Szállás Eger, Hotel Szent István***

A szálláshellyel az adatlapon található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével veheti fel a kapcsolatot!

Árak


Nincs megadva ár.

Térkép

Hotel Szent István***