• 3300 Eger, Bárány út 10.-12.
  Szállások     Eger     Lukács Vendégház

Lukács Vendégház - Eger

Eger, Lukács Vendégház

Lukács Vendégház, EgerVendégházunk Eger történelmi belvárosában található, központi fekvésénél fogva csupán néhány perces sétával EGER valamennyi látnivalója, fürdője, kulturális és szórakozási helyszíne: AZ EGRI VÁR, de a kiváló borairól híres SZÉPASSZONYVÖLGY is elérhető. Szobáink, apartmanjaink, egyszerűek, de barátságosak.Többféle lehetőséget is tudunk kínálni.,  egy szobást, két ,három vagy akár több szobásat is.

Külön épületben, stúdió apartman,  2 szobás apartmant, 2 zuhanyzóval WC.-vel, lakó előtérrel, benne teakonyha /hűtő, mikró, víz forraló stb./ Az épülethez kis kert flekken sütő tartozik.2.-6 személy részére.

8 személy számára ideális., 4 szoba (nappali+ 3 háló) 2 zuhanyzó, 2 WC.  A nappaliban UPC Tv-vel, hűtővel, mikrosütövel, stb. Kis kerttel, flekkenezési lehetőséggel

Üdülési csekket elfogad

 

Képek a szálláshelyről: Lukács Vendégház adatlapja

Lukács Vendégház, 3300 Eger, Bárány út 10.-12.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!

Az apartmanokról általában

Apartmanházak, apartmanok belföldönAz apartman egy kényelmes különálló lakrész, amely több, igényesen berendezett helyiségből álló épületrész vagy lakosztály. Az apartman egy nagyobb épület önálló épületrésze, illetve egy szálloda egyben kiadható lakrészét is hívhatjuk apartmannak. Gyakran egymás mellett több apartman is található, akár több emeletes épületben, szállodában, vagy egyszintes apartmanházban. Sok helyen egymás mellett állnak az apartmanok, erkéllyel és szép kilátással. Egy négytagú család általában kényelmesen elfér egy apartmanban. Ez az egyik legnépszerűbb szálláshely típus, sokan keresnek apartmant. Az ország bármely részén található kiadó apartman.