• 3300 Eger, Servita út 20.
  Szállások     Eger     Servita Vendégház

Servita Vendégház - Eger

Eger, Servita Vendégház

Servita Vendégház, Eger


Eger történelmi belvárosában, az egri vár tövében található vendégházunk. A tetőtéri apartmanból gyönyörű kilátás nyílik a város bármely irányába. A történelmi belváros 2 percnyire, a strandfürdő 10-15 percnyire. Konyhákkal felszerelt 3 apartmanban 20 (max. 35) fő fér el. Udvarban 4 parkoló autónak van hely. További infó: 06-...

Képek a szálláshelyről: Servita Vendégház

Servita Vendégház, 3300 Eger, Servita út 20.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!

A vendégházakról röviden

Vendégházak belföldönA vendégház általában egy vidéki szálláshely, a szállodánál, panziónál kisebb, egyszerűbb és olcsóbb megoldás utazni vágyók számára. Vendégházak az ország egész területén megtalálhatók, általában 1-2 család fér el kényelmesen egy vendégházban. Szinte mindig önellátó, de legtöbbször van konyha, hűtő és egyéb felszerelések, melyek segítségével egyszerűbbé válik a vendégházban való főzés, és az étkezés. Egy vendégházban nem mindig van wifi, de parkoló szinte mindenhol rendelkezésre áll. Vendégházak keresése országosan.

Eger megyei jogú város az Észak-Magyarország-régióban, az Eger-patak völgyében, a Bükk-vidék délnyugati részén. Heves megye és az Egri járás székhelye. Eger népszerű turisztika célpont, tele látnivalóval, szálláshellyel.