• Egerszalók 3394, Ady E. út 29
  • +36-30/353-8942
  Szállások     Egerszalók     István Vendégház

István Vendégház - Egerszalók

Egerszalók, István Vendégház

István Vendégház, Egerszalók


Vendégházunkban saját fürdőszobás, kétágyas, kábeltévével felszerelt szobák állnak vendégeink rendelkezésére. Mind az öt szoba pótágyazható, közülük egy erkélyes.

Közösségi helységeink: a modern stílusú jól felszerelt konyha, és egy tágas nappali. Visszatérő vendégeink már tudják: tökéletesen alkalmas születés- és névnapok kisebb bulik diszkrét lebonyolítására. A rendezett udvar zárt parkolási lehetőséget biztosít, a hinta a gyerekek kikapcsolódásához ad teret, a "nagyobbak" gyakorolhatják a szabadtéri ételkészítés minden formáját: nyársalás, grillezés, bográcsozás.
Vendégházunkkal szemben lévő étterem és pinceborozó biztosítja, hogy megismerhessék a környék ízeit, a tájegység borait.
Egész évben kiváló programok Egerben, a híres Egerszalóki gyógyvíz remek kirándulási lehetőségek néhány kilométeren belül.
Egy eseménydús nap végén úgy érkezni a szálláshelyre: „hazaértem”. Ezt jelenti az István vendégház.

Áraink:
3000,- Ft – 5000,- Ft/fő/éj
Konkrét ajánlatért (mely az eltöltött napok és személyek függvénye) hívja a megadott telefonszámot.

Képek a szálláshelyről: István Vendégház adatlapja

István Vendégház, Egerszalók 3394, Ady E. út 29

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!

A vendégházakról röviden

Vendégházak belföldönA vendégház általában egy vidéki szálláshely, a szállodánál, panziónál kisebb, egyszerűbb és olcsóbb megoldás utazni vágyók számára. Vendégházak az ország egész területén megtalálhatók, általában 1-2 család fér el kényelmesen egy vendégházban. Szinte mindig önellátó, de legtöbbször van konyha, hűtő és egyéb felszerelések, melyek segítségével egyszerűbbé válik a vendégházban való főzés, és az étkezés. Egy vendégházban nem mindig van wifi, de parkoló szinte mindenhol rendelkezésre áll. Vendégházak keresése országosan.