• 8640 Fonyód, Csisztai út 10.
  Szállások     Fonyód     BOROS KASTÉLY VENDÉGHÁZ

BOROS KASTÉLY VENDÉGHÁZ - Fonyód

Fonyód, BOROS KASTÉLY VENDÉGHÁZ

BOROS KASTÉLY VENDÉGHÁZ, Fonyód


A Boros Kastély Vendégház Fonyód külső részén, a Nagyberek érintetlen, csodálatos természetvédelmi környezetében, közel a Balatonhoz, 30 hektáros birtokon található a környék vadászterületeinek és a Csisztapuszta gyógyfürdő szomszédságában.

Az épület egykor gróf Zichy Béla kúriája volt, mely jelenleg családi kézben működő, korhűen berendezett elegáns szállóként, vendégszerető, figyelmes kiszolgálással egész évben várja kedves vendégeit.

A 30 fő befogadására alkalmas épület 10 fürdőszobás szobával rendelkezik, melyek között vannak családi, kétlégterű négyágyas szobák,valamint két ill.háromágyas szobák is.

Az épület előtti parkban nyitott feszített víztükrű medence üzemel,gyermekeknek játszótér, faház,homokozó,zárt biztonságos füves sportpálya,gyermekkerékpár áll rendelkezésre,felnőtteknek kerékpár bérlési lehetőséget,ingyenes Wifi hozzáférést biztosítunk.

Vendégeinknek különleges arc és testkezeléseket,masszázslehetőséget kínálunk, kipróbálhatják élményekben gazdag badacsonyi vitorlás és sétahajós programjainkat,    a rádpusztai lovas valamint a buzsáki folklórprogramjainkat vacsorával ,borkóstolóval egybekötve.

A kastély és környezete kiválóan alkalmas 80-100 főig esküvők, családi és céges összejövetelek, üzleti és partnertalálkozók,tréningek megrendezéséhez.

Pihenjen és töltődjön fel a Boros Kastélyban! Szeretettel várjuk egész évben kedves vendégeinket!

Képek a szálláshelyről: BOROS KASTÉLY VENDÉGHÁZ adatlapja

BOROS KASTÉLY VENDÉGHÁZ, 8640 Fonyód, Csisztai út 10.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!

A vendégházakról röviden

Vendégházak belföldönA vendégház általában egy vidéki szálláshely, a szállodánál, panziónál kisebb, egyszerűbb és olcsóbb megoldás utazni vágyók számára. Vendégházak az ország egész területén megtalálhatók, általában 1-2 család fér el kényelmesen egy vendégházban. Szinte mindig önellátó, de legtöbbször van konyha, hűtő és egyéb felszerelések, melyek segítségével egyszerűbbé válik a vendégházban való főzés, és az étkezés. Egy vendégházban nem mindig van wifi, de parkoló szinte mindenhol rendelkezésre áll. Vendégházak keresése országosan.