• 4200 Hajdúszoboszló, Kölcsey utca 28.
  • 06-20-481-5484
  Szállások     Hajdúszoboszló     Anikó Apartmanház

Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló, Anikó Apartmanház

Anikó Apartmanház, Hajdúszoboszló


Üdvözöljük Hajdúszoboszlón, az Anikó Apartmanházban!

Hajdúszoboszló az Alföld északkeleti részén található, Budapesttől 200 kilométerre keleti irányban, Debrecentől 20 kilométernyire délnyugaton.
Határában három tájegység érintkezik egymással: észak-északkeletről a Hajdúhát, észak-északnyugatról a Hortobágy és délről a Nagy-Sárrét, illetve a Berettyó vidéke.

Ez az a táj, 'ahol az ég a földdel összeér', nem egyhangú síkság a vadregényes hegyekhez szokott utazónak sem, hisz itt-ott élénkítik a Tisza elhagyott medrei a nádasokkal, vadmadarak ezreivel, erdős ligetekkel. A határ a híres puszta, a 'dicső rónaság'. Hortobágy felé kissé lejt, a tengerszint feletti magassága alig 100-110 méter.

Még 'folyója' is van Szoboszlónak, a rajta átkanyargó Kösely, ami Hőgyes Endre (1847-1906), az innen származó híres orvostudós szerint olyan jellegzetessége a településnek, mint fővárosunknak a Duna.

Való igaz, amit a gyógyfürdő szlogenje is állít:

'GYÖNGYSZEMÜNK AZ EGÉSZSÉG' ,
de a fedett és a szabadtéri gyógyfürdő népszerűségét is túlszárnyalja nyáron a strandé, amely az ország legnagyobb fürdőkomplexuma, szabadidőközpontja május elsejétől szeptember végéig. Ebben az öt hónapban főként a strandturizmus hódít.

Apartmanok

Apartmanházunk Hajdúszoboszlón a Kölcsey utcában, a fürdő szomszédságában található. Májustól októberig várjuk vendégeinket. Hat db apartmanunk, kettő és négyágyas konyhával, TV-vel, fürdőszobával, mikróval és konyhai felszereléssel ellátott. Udvari tűzhely, füves kert, kertibútorok, erkély és mini konditerem segíti a vendégek zavartalan pihenését. Zártparkolónkban biztonságban tudhatja autóját.

     ÁRAINK (az idegenforgalmi adót tartalmazza):

      Főszezonban:
                4 ágyas 12 000 Ft./éj/szoba
                3 fő részére 10 000 Ft./éj/szoba
                2 ágyas 6 500 - 7 500 Ft./éj/szoba

      Elő- és utószezonban:
                Megegyezés szerint.

Foglalást minimum 2 éjszakára fogadunk el!
 

Lakások


A Major u. 47. sz alatt 2 darab 2 hálószobás, amerikai konyhás 2008-as átadású földszinti, zárt udvaros lakás terasszal kiadó. A lakások hat személyesek.

Parkolás a zárt udvarban lehetséges.

    ÁRAINK
(az idegenforgalmi adót tartalmazza):
      4 fő részére 14 000 Ft/lakás/éj
      5 fő részére 16 000 Ft/lakás/éj
      6 fő részére 18 000 Ft/lakás/éj

Foglalást minimum 2 éjszakára fogadunk el!

Üdülési csekket elfogadunk!

Szabadidős programok egész éven át:
Különösen nyáron a fürdővendég időtöltése nem szorítkozik csupán a medencékben ücsörgésre, a napozásra. Annyi sportos kikapcsolódásra van lehetőség a strandon belül és kívül, hogy már a leltárszerű felsorolás is hosszadalmas lenne! A már említett fedett uszoda a vízisportok szerelmeseit várja. Az uszoda előtti parkolóban street ballra van lehetőség. A teniszezni vágyóknak tucatnyi pálya áll a rendelkezésükre a sportlétesítményekben. A sportrepülőtéren már két évtizede rendeznek ejtőernyős versenyeket, nemzetközi vitorlázórepülős erőpróbákat, hőlégballon-bemutatókat. A repülőtér ad otthont nyáron a népi kirakodóvásároknak, a birka- és slambucfőző örömnapoknak . A Hajdúszoboszlói Nyár rendezvényeinek ékességei a Kösely-kupa lovasverseny, lovasbemutató, a különböző parádés felvonulások, a Hajdúvárosok Találkozójának műsorai - néptánc, majorett stb. - a Fesztivál téren, ami a József Attila utcán található a strand tőszomszédságában.

Reméljük ajánlatunk elnyerte tetszésüket, legyen Ön is a vendégünk az Anikó Apartmanházban Hajdúszoboszlón!

Képek a szálláshelyről: Anikó Apartmanház adatlapja

Anikó Apartmanház, 4200 Hajdúszoboszló, Kölcsey utca 28.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!

Az apartmanokról általában

Apartmanházak, apartmanok belföldönAz apartman egy kényelmes különálló lakrész, amely több, igényesen berendezett helyiségből álló épületrész vagy lakosztály. Az apartman egy nagyobb épület önálló épületrésze, illetve egy szálloda egyben kiadható lakrészét is hívhatjuk apartmannak. Gyakran egymás mellett több apartman is található, akár több emeletes épületben, szállodában, vagy egyszintes apartmanházban. Sok helyen egymás mellett állnak az apartmanok, erkéllyel és szép kilátással. Egy négytagú család általában kényelmesen elfér egy apartmanban. Ez az egyik legnépszerűbb szálláshely típus, sokan keresnek apartmant. Az ország bármely részén található kiadó apartman.