• Hajdúszoboszló, Radnóti u. 6.
  • 36 (70) 450-2211
  Szállások     Hajdúszoboszló     Ózon Apartmanház

Ózon Apartmanház - Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló, Ózon Apartmanház

Ózon Apartmanház, Hajdúszoboszló


Ózon Apartmanházunk 2005-ben épült.

Az építés során törekedtünk a természetes építőanyagok, úgymint: kő, fa beépítésére. Színhasználatban a kissé mediterrános színek dominálnak: terrkotta, bézs. A belső terek kialakítása egyszerű, de igényes anyagokkal történt.

Jelenleg 4 db 2+2 (pótágy) személyes apartman áll a vendégek rendelkezésére. Az apartmanok mindegyike külön bejáratú, tágas hálóhelyiséggel, jól felszerelt konyhával,valamint zuhanykabinos fürdőszobával rendelkezuk. Mindegyik apartmanhoz terazs tartozik, amely igényes kerti bútorokkal (nem műanyag) berendezett.

A kertben áll egy hatalma 30 éves diófa, amely beárnyékolja a kinti teraszokat, s ezáltal biztosítja a legmelegebb napokon is a kellemes klímát. A kertben rengeteg növény van, egész nyáron ontják virágaikat a délszaki növények úgymint: leander, muskátli, fukszia.

A kert hátsó részében lévő kb. 80 m2-es szabad zöldfelületen alakítottuk ki rönkfából a fedett kerti étkezőt, valamint a kisgyermekek részére hintát, gyermekcsúszdát, mászókötelet, homokozót, a felnőttek részére a kerti grillezőt, mely alkalmas szallonasütésre, hússütésre és bográcsozásra.
A vendégek számára a kini grillezés lehetősége adott, melyhez a fát mi biztosítjuk.

Szálláshelyünk üdülési csekket elfogad.

Áraink:
Január 1-től május 31-ig     3000 Ft/fő/éj
június 1-től augusztus 31-ig    4000 Ft/fő/éj
szeptember 1-től december 31-ig    3000 Ft/fő/éj
pótágy                2500 Ft/fő/éj
tüzifa                díjmentes
parkoló                díjmentes

Az árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák: 410 Ft/fő/éj (csak 18-70 év közötti vendégeknek).

Képek a szálláshelyről: Ózon Apartmanház adatlapja

Ózon Apartmanház, Hajdúszoboszló, Radnóti u. 6.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!

Az apartmanokról általában

Apartmanházak, apartmanok belföldönAz apartman egy kényelmes különálló lakrész, amely több, igényesen berendezett helyiségből álló épületrész vagy lakosztály. Az apartman egy nagyobb épület önálló épületrésze, illetve egy szálloda egyben kiadható lakrészét is hívhatjuk apartmannak. Gyakran egymás mellett több apartman is található, akár több emeletes épületben, szállodában, vagy egyszintes apartmanházban. Sok helyen egymás mellett állnak az apartmanok, erkéllyel és szép kilátással. Egy négytagú család általában kényelmesen elfér egy apartmanban. Ez az egyik legnépszerűbb szálláshely típus, sokan keresnek apartmant. Az ország bármely részén található kiadó apartman.