• 7815 Harkány, Kőrösi Cs. S. u. 59.
  Szállások     Harkány     Hepp-ház

Hepp-ház - Harkány

Harkány, Hepp-ház

Hepp-ház, Harkány


Az apartman ház szeretettel várja a pihenni, kikapcsolódni, és gyógyulni vágyókat a Harkányi Gyógyfürdő közvetlen közelében, kellemes, csendes környezetben.

 

A szállás:

Az apartman ház három szintes. 15 fő  elhelyezését tudja biztosítani a 3 db 2 ágyas és 3 db 3 ágyas szobájával. A ház középső és felső szintje használható vendéglátásra. A Hepp-ház a vendégei számára korlátlan internet felhasználást biztosít, mindegyik szoba saját tv készülékkel és fürdőszobával rendelkezik. A középső szinten 2x2 ágyas és 2x3 ágyas szobákhoz tartozik egy-egy felszerelt konyha- étkező is. A 2x2 ágyas szobáknak van saját terasza.

A felső szinten egy 2 ágyas és egy 3 ágyas szoba található, melyekhez tartozik egy nappali, konyha- étkező, és terasz, ez a szint klímával rendelkezik.

 

Miért a Hepp-ház a jó döntés a szállás választásánál ?

 

-          A szállás közel fekszik a gyógyfürdőhöz.

-     A harkányi gyógyfürdő nem csak a gyógyulni vágyóknak kínál lehetőséget, hanem a családoknak is, mivel a gyermekmedencétől kezdve a wellness szolgáltatásokon keresztül minden megtalálható. A háziorvos által kiállított reumatológia beutalóval a gyógyfürdő szolgáltatásai kedvezőbb áron vehetők igénybe.

-         A Hepp-ház nem csak a családok számára ideális szállás, hanem a baráti és munkahelyi társaságok részére is kitűnő megoldás.

-          A vendégeink családias hangulatban pihenhetnek.

-          Harkány és a környező települések nagyon jó kirándulási, szórakozási lehetőséget biztosítanak az üdülő vendégeknek. Ilyen a borút, a siklósi vár, a villányi borfesztivál, a harkányi szüreti fesztivál stb. Harkány városa az egész üdülési szezon, minden hétvégéjén gazdag programokkal várja az itt megszálló vendégeit.

-          A szálláshoz közel található a  2010. évben Európa Kulturális Fővárosa címet nyert Pécs városa, a pécsi Mecsek extrém park, valamint a pécsi Állatkert, az Abaligeti cseppkőbarlang, az orfűi tó és fürdő, siklósi fürdő. Hajózásra is van lehetőség a Dráva folyón.

-          Igény esetén vendégházunk  egy Villányban lévő pincészetnél lehetőséget biztosít a híres villányi borok  megkóstolásra.

-          A Hepp-háznál az előkertben és a ház előtt térítés mentesen lehet parkolni.

-          Az apartmanok téliesítve vannak, és egész évben várjuk kedves vendégeinket.

-          Apartman házunk üdülési csekk, és  Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó hely.

Képek a szálláshelyről: Hepp-ház adatlapja

Hepp-ház, 7815 Harkány, Kőrösi Cs. S. u. 59.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!

Az apartmanokról általában

Apartmanházak, apartmanok belföldönAz apartman egy kényelmes különálló lakrész, amely több, igényesen berendezett helyiségből álló épületrész vagy lakosztály. Az apartman egy nagyobb épület önálló épületrésze, illetve egy szálloda egyben kiadható lakrészét is hívhatjuk apartmannak. Gyakran egymás mellett több apartman is található, akár több emeletes épületben, szállodában, vagy egyszintes apartmanházban. Sok helyen egymás mellett állnak az apartmanok, erkéllyel és szép kilátással. Egy négytagú család általában kényelmesen elfér egy apartmanban. Ez az egyik legnépszerűbb szálláshely típus, sokan keresnek apartmant. Az ország bármely részén található kiadó apartman.