• Harkány
  • Apartman

Hepp-ház

Hepp-ház, Harkány

Az apartman ház szeretettel várja a pihenni, kikapcsolódni, és gyógyulni vágyókat a Harkányi Gyógyfürdő közvetlen közelében, kellemes, csendes környezetben.

 

A szállás:

Az apartman ház három szintes. 15 fő  elhelyezését tudja biztosítani a 3 db 2 ágyas és 3 db 3 ágyas szobájával. A ház középső és felső szintje használható vendéglátásra. A Hepp-ház a vendégei számára korlátlan internet felhasználást biztosít, mindegyik szoba saját tv készülékkel és fürdőszobával rendelkezik. A középső szinten 2x2 ágyas és 2x3 ágyas szobákhoz tartozik egy-egy felszerelt konyha- étkező is. A 2x2 ágyas szobáknak van saját terasza.

A felső szinten egy 2 ágyas és egy 3 ágyas szoba található, melyekhez tartozik egy nappali, konyha- étkező, és terasz, ez a szint klímával rendelkezik.

 

Miért a Hepp-ház a jó döntés a szállás választásánál ?

 

-          A szállás közel fekszik a gyógyfürdőhöz.

-     A harkányi gyógyfürdő nem csak a gyógyulni vágyóknak kínál lehetőséget, hanem a családoknak is, mivel a gyermekmedencétől kezdve a wellness szolgáltatásokon keresztül minden megtalálható. A háziorvos által kiállított reumatológia beutalóval a gyógyfürdő szolgáltatásai kedvezőbb áron vehetők igénybe.

-         A Hepp-ház nem csak a családok számára ideális szállás, hanem a baráti és munkahelyi társaságok részére is kitűnő megoldás.

-          A vendégeink családias hangulatban pihenhetnek.

-          Harkány és a környező települések nagyon jó kirándulási, szórakozási lehetőséget biztosítanak az üdülő vendégeknek. Ilyen a borút, a siklósi vár, a villányi borfesztivál, a harkányi szüreti fesztivál stb. Harkány városa az egész üdülési szezon, minden hétvégéjén gazdag programokkal várja az itt megszálló vendégeit.

-          A szálláshoz közel található a  2010. évben Európa Kulturális Fővárosa címet nyert Pécs városa, a pécsi Mecsek extrém park, valamint a pécsi Állatkert, az Abaligeti cseppkőbarlang, az orfűi tó és fürdő, siklósi fürdő. Hajózásra is van lehetőség a Dráva folyón.

-          Igény esetén vendégházunk  egy Villányban lévő pincészetnél lehetőséget biztosít a híres villányi borok  megkóstolásra.

-          A Hepp-háznál az előkertben és a ház előtt térítés mentesen lehet parkolni.

-          Az apartmanok téliesítve vannak, és egész évben várjuk kedves vendégeinket.

-          Apartman házunk üdülési csekk, és  Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó hely.

Képek

Kapcsolat felvétel, üzenet küldés
 
 
 

4.6 /5

Értékelés

7919 Megtekintés
  • Gyerekbarát
  • Harkány

Szállás Harkány, Hepp-ház

A szálláshellyel az adatlapon található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével veheti fel a kapcsolatot!

Árak


Nincs megadva ár.

Térkép

Hepp-ház