• Hercegkút
  • Apartman

Apartman Hercegkút

Apartman Hercegkút, Hercegkút

Apartman Hercegkút, Hercegkút

Sárospataktól mindössze 4 km-re, a Zempléni-hegyek lábánál, gyönyörű környezetben található Hercegkút, a 810 lelkes kis falu. Igazi sváb település, a lakók büszkék a származásukra. Utánozhatatlan hangulatú a falu két oldalán elhelyezkedő pincesor. Feledhetetlen élmény lehet az idelátogató utazó számára a borospincék labirintusa, a boraikra büszke gazdák vendégszeretete, a tenyérnyi széles, különlegesen érlelt svábszalonna megízlelése. A falu határában található a „Pogánykút” forrása, amely hangulatosan kialakított táborozóhely. Hercegkút – helyzetéből adódóan – kiindulópontja lehet a különféle zempléni túráknak (gyalogosan, kerékpárral vagy autóval), a 30-40 km-es körzetben található várakat, várromokat, kastélyokat útba ejtő kirándulásoknak és természetesen kiindulópont a Zemplén gyöngyszemének számító Sárospatak felfedezéséhez. A nyári időszakban igen gazdag a város kulturális és zenei ajánlata, ősszel pedig a hegyaljai települések várják vendégeiket szüreti napokkal. Kulturális programjai összeállításához segítséget talál a lap bal oldalán a Programok menüpont alatt, kirándulásait pedig a Környék látnivalói menüpont alapján tervezheti meg.

Az Apartman „Hercegkút” csendes, nyugodt környezetben kínál szálláslehetőséget a kikapcsolódni vágyóknak. A vendégház a falu központjában, a buszmegálló, a posta és az élelmiszerboltok közelében található.

A több mint 1100 m2-es portán lévő teljesen felújított, összkomfortos, gázfűtéses tornácos ház külsejében őrzi a hagyományos építészeti elemeket.

A házban négy különbejáratú, 4+2, 4+1, 2+2, 4+1 fő kényelmes elhelyezését biztosító apartman található. Az apartmanok alapterülete: 45-45-30-36 m2. A két kisebb alapterületű apartmanban a lakószoba és a főzősarok egy légtérben található. A 45m2-es apartmanokban 1-1 tágas szoba(45m2), társalgó, konyha várja a vendégeket. Természetesen mindegyik apartmanhoz külön fürdőszoba és terasz(tornácrész) tartozik.

Az alaprajz megmutatja Önnek a négy apartman helyiségeinek elhelyezkedését, vázlatos rajzot ad a berendezésről. Az apartmanok jellegét, hangulatát pedig a fotók adják hűen vissza (Képek menüpont).
Az Apartman „Hercegkút” családoknak, baráti társaságoknak különösen alkalmas szálláslehetőség. Az udvarban több autó számára van parkolási lehetőség. A hatalmas füves porta (kerti bútorok, hintaágy, homokozó, szalonnasütő hely) kellemes kikapcsolódásra nyújt lehetőséget kicsiknek, nagyoknak.
Üdülésének szállásköltségét gyorsan kiszámolhatja az adott apartman Árak menüpontja alatt található árkalkulátor segítségével. Kellemes pihenést!

Újdonság! Hagyományos készítésű házi ételek, sváb specialitások rendelhetők előzetes egyeztetés alapján.
Ha Ön már vendégünk volt, és szeretné élményeit, tapasztalatait leendő vendégeinkkel is megosztani, kérem tegye meg a Vendégkönyv oldalain.

Képek - Apartman Hercegkút, Hercegkút

Apartman Hercegkút - Hercegkút Apartman Hercegkút - IV-es Apartman Apartman Hercegkút - IV-es Apartman Apartman Hercegkút - IV-es Apartman Apartman Hercegkút - III-es Apartman Apartman Hercegkút - III-es Apartman Apartman Hercegkút - Hercegkút Apartman Hercegkút - II-es Apartman Apartman Hercegkút - II-es Apartman Apartman Hercegkút - II-es Apartman Apartman Hercegkút - I-es Apartman Apartman Hercegkút - Hercgkút Apartman Hercegkút - I-es Apartman Apartman Hercegkút - I-es Apartman Apartman Hercegkút - I-es Apartman Apartman Hercegkút - Hercegkút Apartman Hercegkút - Hercegkút Apartman Hercegkút - Hercegkút

Kapcsolat felvétel, üzenet küldés

 
 
 

39328 Megtekintés
  • Parkoló
  • Hercegkút

Szállás Hercegkút, Apartman Hercegkút

A szálláshely elérhetőségei

Szallas: Apartman Hercegkút  

06 47/312-375

Szallashely: Apartman Hercegkút  

06 30 973 1537

Szallasok: Hercegkút  

info@apartmanhercegkut.hu

Árak


Nincs megadva ár.

Térkép

Apartman Hercegkút