• 3875 Hernádszurdok külterület
  • +36-30-286-7503
  Szállások     Hernádszurdok     Aranykavics Horgásztanya és Apartmanház

Aranykavics Horgásztanya és Apartmanház - Hernádszurdok

Hernádszurdok, Aranykavics Horgásztanya és Apartmanház

Aranykavics Horgásztanya és Apartmanház, Hernádszurdok


Az Aranykavics Horgásztanya és Apartmanház festői környezetben, a 3-as főút közelében, Hidasnémeti-Kassa irányában, Hernádszurdok külterületén terül el, 10 holdon.

A két apartmanház közül a nagyobbik épületben 5 db háromágyas és 1 db kétágyas szoba található, mely televízióval és fürdőszobával felszerelve, illetve közös nappalival és konyhával biztosítja vendégeink kényelmét.

A kis apartmanház 5-6 fős család nyugodt pihenését teszi lehetővé, saját nappalival, konyhával és fürdőszobával. Az apartmanházak közelében egy mesterséges halastó ad aktív sportolásra, horgászatra lehetőséget. A kertben lehetőség van bográcsozásra, grillezésre, melyhez a szükséges felszerelések helyben bérelhetők. A gyermekekről sem feledkeztünk meg, játszótér és udvari medence biztosítja a kellemes időtöltést minden kedves vendégünk számára. Az apartmanház különleges látnivalót is kínál: a főbejáratnál tekinthető meg egy többszáz éves fa csoport, melyet a helyi bányatóból emeltek ki és ültettek be. Rendkívül különleges!

Árak: 3800 Ft/fő/éj

Kedvezmények:
- 0-3 éves korig ingyenes
- 3-12 éves korig 2000.- Ft/fő/éj

Családok és baráti társaságok jelentkezését is szívesen várjuk akár egy kellemes, nyugodt hétvégére!

Hernádszurdok község Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, az északi országhatártól alig 10 km-re (Tornyosnémeti határátkelő Szlovákiába), Miskolctól 60 km-re található. A kis település a 3. számú főközlekedési úton közelíthető meg, vasútállomása van.
Délen a Hernád folyó, nyugaton akácerdő övezte területen fekszik a 100 házból álló, alig 200 lakosú falucska. A szép házak, a nagy kertek a régi idők gazdaságára utalnak.
Egy korábbi feljegyzés 1557-ben a Hernád által hajtott "liszt malmot" említ, ami a gabonatermelésre utal. A község címerében megtalálható a honfoglalás kori Aba nemzetség jelképe, mely a helység földrajzi hovatartozására utal. A múlt századokban több jómódú földbirtokos lakta a vidéket. A régebbi időkben inkább református lakta település volt. Szép temploma van, melyet holland segítséggel újít fel a gyülekezet.
A terület kiválóan alkalmas kirándulásra, sátorozásra, kitűnő horgász terület és vízitúrák kiinduló állomásaként is érdemes számba venni. A vadásztársaságok vadgazdálkodásuk során a vaddisznó-,őz és szarvasállományt gazdagítják.

Szolgáltatások:
- Csónakázás
- Garázs, zárt parkoló
- Grillezés
- Gyermekjátszótér, gyermekmedence
- Kert, kerthelyiség
- Mosoda, mosógép
- Szabadtéri játékok, biliárd
- Tűzrakási lehetőség
- Horgászat: horgász napijegy ára: 1500.-Ft/fő/2 bot
  - A tó nyitva tartási deje:
  április 1-től augusztus 31-ig: 05:00 - 20:00
  szeptember 1-től október 31-ig: 06:00 - 18:00
  november 1-től március 31-ig: 07:00 - 17:00

- A napijegy megváltása csak horgászatra jogosult, az elvihető halak árjegyzéke a halőrházban kifüggesztett árlistán található.
- A horgászjegy váltója maximum 2 horgászbottal és botonként legfeljebb 2 horoggal jogosult horgászatra.
- A tavon csak állami horgászengedéllyel rendelkezők válthatnak napijegyet!

Képek a szálláshelyről: Aranykavics Horgásztanya és Apartmanház adatlapja

Aranykavics Horgásztanya és Apartmanház, 3875 Hernádszurdok külterület

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!

Az apartmanokról általában

Apartmanházak, apartmanok belföldönAz apartman egy kényelmes különálló lakrész, amely több, igényesen berendezett helyiségből álló épületrész vagy lakosztály. Az apartman egy nagyobb épület önálló épületrésze, illetve egy szálloda egyben kiadható lakrészét is hívhatjuk apartmannak. Gyakran egymás mellett több apartman is található, akár több emeletes épületben, szállodában, vagy egyszintes apartmanházban. Sok helyen egymás mellett állnak az apartmanok, erkéllyel és szép kilátással. Egy négytagú család általában kényelmesen elfér egy apartmanban. Ez az egyik legnépszerűbb szálláshely típus, sokan keresnek apartmant. Az ország bármely részén található kiadó apartman.