• 9491 Hidegség, Széchenyi u. 5.-7.
  • +36203988050
  Szállások     Hidegség     Szent András Fogadó és Pince

Szent András Fogadó és Pince - Hidegség

Hidegség, Szent András Fogadó és Pince

Szent András Fogadó és Pince, Hidegség


Fogadónk Nyugat-Magyarországon, a Sopron-Fertőd kistérségben, a Fertő-Hanság Nemzeti Park szívében, a Fertő tó partján, Hidegségen található. Hidegség Soprontól, Fertődtől és Nagycenktől is csak néhány kilométerre fekszik. A Fő útvonalakhoz kellően közel, ugyanakkor éppen elég messze van a nyugalomnak ez a szigete. Hidegség csak alig pár száz lakossal és végtelen mentális nyugalommal rendelkezik.

Ez egy igazi oázis, ahol a megpihenni vágyok megtalálják számításukat. Elsősorban az aktív pihenésre vágyóknak ajánljuk a környéket. Számtalan kirándulási és programlehetőséggel és a közvetlen szomszédságban fekvő termálfürdőivel (Balf, Hegykő) igazi bázisává válhat a környéket felfedezni vágyó vendégeinknek. Fogadónk csak 80 méterre fekszik a Fertő tavat körbevezető kerékpár úttól, de tőlünk kiindulva ezen kívül is több száz kilométer kijelölt és kiépített kerékpáros út érhető el.
Aktív és passzív programszervezéssel, kerékpárkölcsönzéssel, kényelmes szobáinkkal, vendégházainkkal és lakosztályainkkal, valamint a saját személyünkkel tesszük felejthetetlenné a nálunk eltöltött időt.

Családias hangulattal, házias ízekkel és baráti árakkal várjuk a hozzánk látogatókat. Aki hozzánk érkezik, az Vendégségbe jön és VENDÉG-ként is tekintünk rá. Olyasmi ez, mint otthon, csak minden egy kicsit nagyobb... Törzsvendégeink tényleg "haza" járnak hozzánk és pontosan tudják miről beszélek.
A fogadót családi létesítményként, nagyrészt a családtagok üzemeltetik; immár 3 generáció szorgoskodik
itt, ahol mindenki a saját képességeinek és tehetségének megfelelően veszi ki a részét a feladatokból.
Egyidejűleg mintegy 50 főnek tudunk szállást biztosítani. Az 50 főnek házias, hagyományőrző ételeinkkel és válogatott italokkal kedveskedünk.
Ételeink gyakran hagyományőrző családi és helyi receptek alapján készülnek, készítésükhöz szívesen alkalmazzuk nagyanyáink/nagyapáink módszereit; így a búbos kemencét a sparheltet vagy a szabad tűzből adódó lehetőségeket. Ételkínálatunk jellemzően viszonylag szűk keresztmetszetű, viszont cserében mindig minden frissen készül, mindig csak az adott napra készítjük, illetve a következő étkezéseket készítjük elő.Előnyben részesítjük a szezonálisan, helyben termett és előállított alapanyagokat, hiszünk benne; hogy csak a helyben termett alapanyagokból lehet elkészíteni azokat a helyi ételeket, amik itt nálunk, helyben a legízletesebbek. A kiszolgálás is inkább családias jellegű, nem profi pincérekkel és szakácsokkal dolgozunk, ugyanakkor nálunk mindenki szívvel-lélekkel teszi a dolgát. Előzetes bejelentkezést/asztalfoglalást követően gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, szinte bármit elkészítünk.
Pincénkben helyben termett, minőségi, tájjellegű borokat és mustot/szőlőlevet szolgálunk fel. Természetesen palackozott minőségi borokkal, sörökkel, üdítőkkel és gyümölcslevekkel is szolgálunk.
Szobáink, vendégházaink és lakosztályaink barátságosan berendezettek, komfortosak, fürdőszobával, WC-vel, részben hűtőkkel, saját terasszal, kábel TV-vel és WI-FI internet csatlakozási lehetőséggel felszereltek.

Képek a szálláshelyről: Szent András Fogadó és Pince adatlapja

Szent András Fogadó és Pince, 9491 Hidegség, Széchenyi u. 5.-7.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!