• 2475 Kápolnásnyék, Tó u. 10/A.
  Szállások     Kápolnásnyék     Hotel Holdfény

Hotel Holdfény - Kápolnásnyék

Kápolnásnyék, Hotel Holdfény

Hotel Holdfény, Kápolnásnyék


A családias hangulatú szálloda Budapest és Székesfehérvár között a „70”-es főút mellett, a kápolnásnyéki híd tövében található. Távolsága Budapesttől 40 km, Székesfehérvártól 20 km, mely autópályán ( M7 ) közúton és tömegközlekedéssel egyaránt megközelíthető. ( velencei vasútállomástól kb. 850 méter ) Osztályba sorolását tekintve háromcsillagos kategóriába tartozó hotel 31 igényesen berendezett, kényelmes szobákkal várja Vendégeit. A szálloda a Velencei-tó szabad strandjától kb.  850m-re, zöldövezetben helyezkedik el és egész évben nyitva tart. A tó közelsége nyáron a fürdőzőknek, míg télen a téli sport ok kedvelőinek nyújt szórakozást.
A hotel szobái három szinten helyezkednek el. A 31 db fürdőszobás szobából, 16 db kétágyas,  11 db háromágyas, 4 db négyágyas szoba található. A szobák tévével, telefonnal, minibárral felszereltek. A szobák túlnyomó része pótágyazható , így pótágyakkal illetve a szállodához tartozó- csak különleges alkalmaknál igénybevett- 2 db háromágyas szobákkal 98-100 személy elhelyezése lehetséges.
Az egész évben üzemelő reprezentatív étterem 100-130 fő befogadóképességű, mely két egybenyitható részre osztható: a 70 fős dohányzó és a 30 fős nemdohányzó helységekre. Az étteremhez kb. 80 férőhelyes terasz kapcsolódik, gyönyörű panorámás kilátással. Az étterem a magyar gasztronómia kedvelt ételeivel várja Vendégeit. 

A tó vonzáskörzetében lehetőség nyílik lovaglásra, teniszezésre, valamint kellemes kerékpár túrák megtételére. Napi programként beiktatható a pákozdi - emlékmű vagy a Vörösmarty- múzeum meglátogatása esetleg sétahajózás. Hűvösebb idő esetén az agárdi ( kb. 6 km ) és a velencei ( kb. 1 km ) fedett gyógyvizes fürdő felkeresése kínálkozik jó időtöltésnek. Távolabba programok tervezéséhez ideális az M0-ás körgyűrű közelsége. Rajta keresztül a legkülönfélébb alföldi és dunántúli városok nevezetességeinek és rendezvényeinek látogatása viszonylag rövid idő alatt megoldott.  

A  Holdfény szálloda a barátságos, családias hangulatával, finom, házias és kitűnő konyhájával, kedves, figyelmes, segítőkész személyzetével garantálja Vendégeink elégedettségét
Reméljük, felkeltettük érdeklődését és hamarosan Önt is  vendégül láthatjuk a Hotel Holdfényben***.

Képek a szálláshelyről: Hotel Holdfény adatlapja

Hotel Holdfény, 2475 Kápolnásnyék, Tó u. 10/A.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!

Szálloda, hotel általában

Hotel, szálloda belföldönA szálloda jellemzően a legnagyobb létesítmény szálláshelyek között. Általában több szintes, minden szinten számos szoba található. A szállodai szobák felszereltsége a szálloda osztályától függ, mely lehet az egészen egyszerű, -csupán alvás és tisztálkodás igényét kielégítőtől -, a luxuskivitelűig sokféle. Szálloda inkább a nagyobb lélekszámú, frekventáltabb helyen fekvő településeken található. Előnye, hogy 24 órás portaszolgálat és idegen nyelvet beszélő személyzet van a hotelekben, illetve legtöbbször a parkolási lehetőség is megoldott. Szállodák családi és üzleti utakra egyaránt kínálnak szálláslehetőséget és egyéb szolgáltatásokat. Belfölfdi szállodák keresése.