• Villányi Borvidék
  • Borászat

Jackfall Borászat Szállás

Jackfall Borászat Szállás, Kisjakabfalva

Jackfall Borászat Szállás, Kisjakabfalva

A Jackfall bormanufaktúra 20 évvel ezelőtt kezdte el működését. A minőségi borok mellett a vendéglátás is elsődleges szempont volt a borászat életében, ezért nem volt kérdés egy viszonylag nagy befogadóképességű szállás létesítése, ami közel 50 szálló vendégnek biztosít helyet. De a szobákkal nemcsak a saját kiváló borok népszerűsítése volt a cél, hanem a borászat helyszínéül szolgáló Kisjakabfalva nyugodt légkörének bemutatása.

Ezen a csöndes, villányi borvidéken fekvő kicsi zsáktelepülésen tökéletesen lehetett ötvözni a modern és tradicionális szemléletet. Az emberléptékű történetek, melyek a falu széles fő utcájának levegőjébe vannak beleszőve összekötik a múltat és a jelent miközben, a Jackfall borait kóstolva különleges élményt nyújthat a pihenéshez és a feltöltődéshez. A borászat mellett létesített szállások minden igényt kielégítenek, amik megfelelő helyszínt biztosítanak a zajos hétköznapok elöl való elmeneküléshez. Viszont a külvilágtótól sincsenek teljesen elszigetelve, mert Villány központja és a régió több látványossága is könnyen elérhető közelségben van.

A szobák kényelmesek és tiszták, amelyekben a vidéki nyugalom is megágyaz a pihenésnek. A fő épületben található kóstolóban ősszel és télen mindig barátságosan lobog a tűz, és a hangulat ízesítéséhez tökéletes párosítás egy-egy üveg Jackfall bor. A borászat 15 hektáron termel szőlőt, aminek fajtái között a megszokott villányi tételek kerülnek palackba: cabernet franc, merlot, cabernet sauvignon, portugieser, syrah és chardonnay. A borok finom gyümölcsösségén túl, ami a villányi régió sajátossága, a saját stílus egyértelműen felfedezhető. Nem véletlenül szerepel a Jackfall is a kimagasló villányi borászatok között.

NTAK regisztrációs szám: EG19019907

Képek - Jackfall Borászat Szállás, Kisjakabfalva

Borászat szállás fogadó Jackfall Villányi Borvidék Szoba a szálláson

Kapcsolat felvétel, üzenet küldés

 
 
 

Jellemzők, felszereltség, szolgáltatások a szálláshelyen, vagy a környéken

  • Ingyenes WIFI

További tulajdonságok és részletek

Reggeli lehetőség, Készpénz, EuroCard/MasterCard, Visa, OTP SZÉP kártya szálláshely, OTP SZÉP kártya szabadidő, OTP SZÉP kártya vendéglátás, K&H SZÉP kártya szálláshely, K&H SZÉP kártya vendéglátás, MKB SZÉP kártya szabadidő, Akadálymentes bejárat, Borospince, Dohányzásra kijelölt terület, Ingyenes parkoló, Konferencia / közösségi terem, TV / TV szoba, Közeli bicikli úra útvonalak
3774 Megtekintés
  • Gyerekbarát
  • Wifi

Szállás Kisjakabfalva, Jackfall Borászat Szállás

A szálláshely elérhetőségei

Szallashely: Jackfall Borászat Szállás  

+36 20 555 1727

Szallasok: Kisjakabfalva  

szallas@jackfall.com

Árak


Nincs megadva ár.

Térkép

Jackfall Borászat Szállás