• Kóspallag-Nagyírtáspuszta
  • Hotel

Szent Orbán Erdei Wellness Hotel

Szent Orbán Erdei Wellness Hotel, Kóspallag-Nagyírtáspuszta

Megközelítés

Budapesttől 70 km-re közel 1 órányi autóútra. Budapest –M3-as kivezető szakasz -Hont , Vác irányába a 2/A útra térni-. Szob és Vác észak leágazódásnál letérni a 12 útra - (12-es úton) Verőce majd Kismarost elhagyva le kell kanyarodni Kóspallag- Nagyirtáspuszta irányába, innen hegyek között kanyargó úton még 17 km az Erdei Hotelünk.

Elege van a város zajából?
Folyton cseng a mobiltelefonja?
Kikapcsolódásra, nyugalomra vágyik?

Akkor Ön a mi vendégünk


Várjuk Magyarország legszebb környezetébe: a Börzsönyben, a Nemzeti Park közepén fekvő Nagyírtáspusztán, a Szent Orbán Erdei Wellness Hotel****-be.
Egyetlen célunk: olyan vendégek számára kínálni magas szintű szolgáltatásainkat, akik a természet szépségeinek élvezete mellett, gondtalanul szeretnék kipihenni a mindennapok fáradalmait.
Különleges világ az erdő mélyén!

HOTEL
Vendégeinket két stílussal, kétféle hangulatot árasztó szállodaépülettel várjuk.  A különleges megjelenésű és illatú farönk hotelben vagy a légkondicionált kőépületszárnyunkban a szobáink mind tágasak, bio-kókusz ággyal, műholdas Tv-vel, Internet eléréssel, szobaszéffel, hajszárítóval, telefonnal, minibárral és egyes szobák terasszal is várják a pihenésre vágyókat.

ÉTTERMÜNKBEN a szárnyasok, a szürkemarha és a halak mellett, a környező erdőkben elejtett vadfélékből (őz, szarvas, muflon, vaddisznó) ízletes és ínyenc módon készített ételek széles kínálatát nyújtjuk. Nyáron, a vendégeink szeme láttára, parázson sütjük a különleges pácokban érlelt húsokat.

KONFERENCIA- OUTDOOR TRAININGEK
Szállodánk ideális helyszíne hatékony tréningeknek, továbbképzéseknek, találkozóknak 6 különböző nagyságú, klimatizált, jól felszerelt konferencia termeinkben. Páratlan adottságokkal rendelkezünk környezetünk adta lehetőségek révén az outdoor trainingek lebonyolítására.
A programok megszervezésében szakképzett csapat áll rendelkezésre.

Szállodánk 2009-ben megnyerte a 4 és 5****-os szállodák kategóriájában az év legjobb tréninghelyszínét megillető „Aranycsillag díjat”.

SPORTAKTIVITÁSOK
Sportolásra és aktív időtöltésre vágyó vendégeinknek széles lehetőségeket kínálunk: teniszezést salakos teniszpályákon , füves focit, tollas- és pingpongozást, strandröplabdázást , bowlingozást biliárdozást ill. a 6 km közlekedéstől elzárt aszfaltúton görkorcsolyázást. „Visítós” drótkötélpálya, nyáron lovas kocsi, télen pedig lovasszán áll még vendégeink rendelkezésére.
A környező erdőkben kijelölt turista útvonalakon, gyalogosan és kerékpárral lehet megismerkedni a gyönyörű tájjal, aki további élményekre vágyik, az felszállhat az erdei kisvasútra is.

PATAKPART WELLNESS  
Az aktív nap után az igazi tündérsziget, a „Patakpart wellness” segít a testi, lelki felfrissülésben és egymás között újra meg lehet élni a nappali élményeket
Különböző masszázst, gyógy-és szépségpakolásokat vehetnek igénybe vendégeink szakképzett masszőreink segítségével.

PATAKPART WELLNESS:
-4 féle élményzuhany:
-fitnesz, vichy, dézsás zuhany és zuhanytemplom
-csend és aroma szoba,
-aromakabin 4 fűtött kőággyal,
-gőz és infrakabin,
-finn szauna , beltéri medence
-kültéri jacuzzi.

Kapcsolat felvétel, üzenet küldés
 
 
 

4.6 /5

Értékelés

13691 Megtekintés
  • Klíma
  • Kóspallag-Nagyírtáspuszta

Szállás Kóspallag-Nagyírtáspuszta, Szent Orbán Erdei Wellness Hotel

A szálláshellyel az adatlapon található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével veheti fel a kapcsolatot!

Árak


Nincs megadva ár.

Térkép

Szent Orbán Erdei Wellness Hotel