• 8449 Magyarpolány, Iskola u. 6.
  • 20/546-28-24
  Szállások     Magyarpolány     Királyház

Királyház - Magyarpolány

Magyarpolány, Királyház

Királyház, Magyarpolány


A vendégház, Magyarpolányban, Budapesttől 150 km-re, a Bakony erdeinek ölelésében, a 8-as főútvonaltól északra található. A Hosszúhegy lábainál elterülő zsákfaluban 1300-an élünk. Vendégszerető, barátságos emberek, akik szívesen fogadják az ideérkezők köszönését az utcán. Az utóbbi időkben fedezték fel a festői szépségű Magyarpolányt lakóhelyül művészek, fiatal értelmiségi családok. A csendes falucskában jól érzik magukat a pihenni, kikapcsolódni vágyó városi emberek is. Nálunk megtaláható a kék moha, mely csak ott terem meg, ahol jó a levegő.
Azok válasszanak minket, akik értéknek tekintik a háziak vendég szeretetét közvetlenségét, a természet közelségét szépségét, épített környezetünk különlegességét!

A vendégház a polányi házakra jellemző stílusban, 2008-ban épült új ház. Berendezése is új bútorokkal történt. Az épület a telek sarkán, kertektől határoltan helyezkedik el.
A különálló vendégház a háziaktól távolabb esik, de elég közel ahhoz, hogy gondoskodni tudjunk a vendégekről, ha igénylik.
Három vendégszoba áll rendelkezésre egész évben a pihenni ideérkezőknek. Minden szobához tartozik fürdőszoba, tusolóval, WC -vel. A szobákban a két személy részére biztosított ágyakon kívül fekhellyé alakítható kanapék is vannak. Csecsemőknek utazóágyat biztosítunk.

A vendégek közösségi színtere a tágas nappali, étkező - tízszemélyes asztallal, jól felszerelt konyhával. A ház fűtése padlófűtéssel, falfűtéssel történik. Televíziót a nappaliban nézhetnek a vendégek. Dohányozni a vendégházban nem lehet.
A tágas füves udvaron nyugágyak, kerti bútorok állnak a vendégek rendelkezésére.
A mozgásigényüket, sportolási igényüket a szomszédban található iskola nyílt sportpályáján, játszóterén is kielégíthetik.

A ház különösen alkalmas csapatépítő tréningek tartására baráti társaságok összejövetelére.

A ház alkalmas mozgáskorlátozott vendégek fogadására.

Baba-barát: kisgyermekes családok számára alkalmas, baba-barát szálláshely.

Gyermekek foglalkoztatása, felügyelete - kérésre, díjazás ellenében 500 HUF / óra.
A vendégház berendezésének védelmében foglaláskor előre kauciót kell letenni (10 ezer HUF / fő), melyet távozás előtt visszakap a vendég, ha nem történt károkozás.
Háziállat nem hozható.
Parkolási lehetőség zárt udvaron.

Nyelvismeret:
német.

Alapellátások a faluban: élelmiszerbolt, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, vendéglő, fodrászat, kozmetika, manikűr, pedikűr.

Egyéb: benzinkút 3 km-re, bevásárlóközpontok: 7 km-re, uszoda és egészségcentrum 7 km-re találhatóak.

SZÉP Kártyát elfogadunk! /MKB,OTP,K&H/

Képek a szálláshelyről: Királyház adatlapja

Királyház, 8449 Magyarpolány, Iskola u. 6.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!